Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Infinity

edited January 1970 in Figupelit
Tästä oli leirillä puhetta, joten laitan linkit tänne:

http://www.infinitythegame.com/infinity/en/ (Pelin sivut englanniksi)
http://www.infinitythegame.com/infinity/en/facciones/ (Miniatyyrit armeijoittain)
http://www.infinitythegame.com/infinity/en/downloads/ (Säännöt saa täältä, kirjoja ei siis tartte jos ei haluu)
http://infinitythegame.com/dt_army/ (Armeijalistan kirjoittamiseen on tällänen hieno työkalu, eli sekin sujuu ilman kirjoja)

Kyseessä on siis scifi teemalla pyörivä skirmish -tason peli, eli on askeleen pienempi ja säännöiltään tarkempi, kuin 40K. Armeijat on hiukan factiosta riippuen yleensä 5 - 15 nappulaa per osapuoli. Tehtäväpohjaiset skenaariot löytyvät, eli yleensä pelin tavoitteena on jokin muu kuin kaiken liikkuvan tappaminen. Säännöistä löytyy myös kampanja & kokemus sääntöjä, joilla yksittäisten hahmojen kyvyt kehittyvät kampanjan edetessä.

Comments

 • Multa löytyis jo ihan hyvän kokoinen setti Pan Oceaniaa, maalausta ja peliseuraa ovat odottaneet jo tovin.
 • Mä muistelinkin, että sulla olis Infinityä. Pitää katella noita factioneita vielä, mutta sen verran helpoksi on aloittaminen tässä pelissä tehty, että taidan hankkia pienen osaston ihmeteltäväksi.
 • Näyttää oikein mielenkiintoiselta, perussäännöt on helpot ja D20 käyttö antaa kivasti enemmän skaalaa statteihin.

  Sinällään armeijan kokoaminen on verrattaen halpaa, kun katselee että sivuilla mainostavat kaikille faktioille (ilmeisesti ihan ok toimiviakin) 300 pisteen armeijoita alta sadalla eurolla (jos pieni peli on 150-200 pistettä ja iso 600).

  Infinity näyttää tosin vaativan kertaluokkaa enemmän maastoa kuin 40k, mutta se ei välttämättä ole mikään ongelma.

  Voisin harkita hyvinkin Infinityn kokeilua, tosin ensin pitää maalata bufferissa olevat 40k figut pois. Pidän nyt periaatteena että en hanki figuja kovin paljoa varastoon.
 • Käsittääkseni 200 ja 300 pointsia on Infinityssä noi yleisimmin pelatut koot. 100 pointsia on se mitä suositellaan ekoihin peleihin kun sääntöjä opetellaan. Maastoa on hyvä olla paljon, mutta vastaavasti pelikenttä on yleensä astetta pienempi, kuin GW:n peleissä.
 • Ei taida Suomessa olla enään kauppoja mitkä myyvät Infinityn figuja.
 • Battlefield-berlinistä vaan kuten kaikki muutkin figut.
 • Voisin napata ensleirille figut mukaan ja säännöt luettavaksi jos ihmisiä kiinnostaa.
 • Postin setä toi mulle parin sadan pisteen verran ALEPHia. Viimeistään leirille tulee mukaan, mutta vois toki katella tossa joku maanantai pelikerhossakin.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!