Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Nettipelikaupat

pppppp
edited January 1970 in Muut pelit
Ihan kuin tällainen topik olisi ollut jo, mutten onnistunut löytämään.

Ensimmäisen ostokokemuksen perusteella Dark Sphere on ainakin toimiva nettikauppa. Postit lisätään hintaan, ja ne postit ovat aika kovat, eli jos vähemmän tilaa, niin Wayland saattaa olla halvempi, mutta enemmän kerralla tilatessa taas Dark Sphere vie (ainakin kun omia tilauksiani olen näiden kahden kaupan välillä vertaillut). Hyvä puoli se, että tavara tuli ihan oikeasti silloin kun sen pitikin tulla, eikä ollut sitä vittumaista Waylandin meininkiä, jossa tavaran väitetään olevan hyllyssä ja valmis lähetettäväksi samantien, mutta kuitenkin joka kerta menee ainakin se kaksi viikkoa, ennenkuin saavat tilauksen lähetettyä.

http://www.darksphere.co.uk/

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion