Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Figupelit leireillä

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
Oliko tälle vuodelle vielä tulossa joku Faba-turnaus? Entä 40k?

Mites, onko kukaan aatellut ottaa Fabaa nyt leirille mukaan? Voisin ehkä ottaa demonit messiin, vaikka suurin osa onkin vielä maalauspöydällä, eli mitään armeijalistaa mulla ei vielä ole (ja leiri alkaa huomenna).
«13

Comments

 • 40K turnauksen meinasin järjestää taas syksyllä. Ideoita otetaan vastaan.

  Fabasta en tiiä, kun Tuukka (joka sen viimeksi järkkäs) on nykyisin eksynyt täysin Warmahordesiin.

  Voin ottaa Faba-laukkuni mukaan leirille, mutta nähtäväksi jää onko aikaa pelailla kun olen suurimman osan lauantaista poissa.
 • Mä tulen lauantaina leirille ja otan 1500 pistettä 40k:ta mukaan, jos sattuisi olemaan muita pelaajia paikalla.
 • Pahasti alkaa näyttää siltä, etteivät demonit kerkeä ainakaan perjantaiksi vielä mukaan.  :-[
 • Kesäleirillä 14.07. - 20.07.2014 on fabaturnaus! Kokeillaan taas vähän uutta formaattia. Koska leiri on pitkä ja pelaajia sinne saapuu miten sattuu ei turnauspäivää fiksata vaan pelaajien odotetaan matsit jossain vaiheessa leiriä pelaavan. Leirin alussa arvotaan kaikille osalllistuville kolme otteluparia joista vähintään kaksi pitää pelata. Kolmannen ottelun saa dropata jos mahdollisuudet voittoon ovat menneet.

  Ajattelin  antaa mahdollisuuden kolmannen pelin pois jättämiselle koska joissain muissa figupeleissä on hyvinkin yleistä, että voittomahdollisuuksien mentyä saa keskittyä mielekkäämpään puuhaan. Tarkoitus on myös lisätä turnauksen helppoutta.

  ETC kompit käytössä. Tässä linkki versioon: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=18&t=122264&start=0

  Tämä tarkoittaapi, että 2400 pistettä jollei compit tasoitusta anna ja pelataan perus pitched battlea. Noi compit eivät ihan hirveästi juttuja rajoita. Oleellista on, että special characterit eivät ole käytössä ja death magiaa on vähän heikennetty.

  Jotain pisteitä annetaan niin tulee noita isompia ja pienempiä voittoja, mutta turnauksen voittoehdot ovat:

  1. Voittosuhde (eli voittaja on joku kolmasti voittaneista jos sellaisia on)
  2. Pisteet

  Superiisii. Ilmottautumisia ja palautetta otetaan periaatteessa vastaan.


 • on 1400440354:


  ETC kompit käytössä. Tässä linkki versioon: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=18&t=122264&start=0


  Wood Elffien osalta noi kompit ei ole MILLÄÄN TAVALLA enää ajankohtaisia. Kaikilla Welffeillä on ASF, Spellsingereillä on muutenkin jo kaikki loret ja ylimääräisten pisteiden kaataminen Welffeille ei taida olla muiden armeijoiden pelaajien kannalta kovin reilua...


  on 1400440354:


  Oleellista on, että special characterit eivät ole käytössä ja death magiaa on vähän heikennetty.


  Oleellista on että KAIKKEA magiaa on heikennetty, eikä ihan vähän.
 • Leiriin mennessä kyllä pitäisi olla myös tämän vuoden ETC:n sääntöpaketin valmiina, että kyllä noi päivittyvät parhaillaankin.

 • on 1400485230:


  Leiriin mennessä kyllä pitäisi olla myös tämän vuoden ETC:n sääntöpaketin valmiina, että kyllä noi päivittyvät parhaillaankin.


  Welffien osalta ETC tekee luonnoksen 7.6. mennessä ja äänestää k.o luonnoksesta seuraavien viikkojen aikana. Ei siinä kovin montaa päivää jää aikaa ns. "tournament legal" armeijan kasaamiseen. Eli jäänee kasaamatta ja tuon Petomiehet.
 • No mun puolesta welffit voivat pelata ilman sen ihmeempiä komppeja. En oikein keksi mikä tossa armeijassa ansaitsisi rajoitusta. Ehkä jousien määrää joku voisi haluta rajoittaa? Saattaisi myös olla, että Welffit saisivat lisää pisteitä koska ei tota armeijakirjaa niin erinomaisena pidetä... Aika harvoja listabuildeja noi compit yleensä rajoittavat. Mulla ei ainakaan ole mitään vaikeuksia rakentaa käpsä tai VC listaa näillä kompeilla. Ei oo hirveesti käynyt mielessä edes ethereal spämmi minkä toi comppi estää.
 • Viimeisin mitä ovat nuo örkin ETC-säätäjät ihmetelleet on ollut WE:lle ehdotettu "Glade guard, waywatchers, moonstone of hidden ways (counts as 10), max 50". Mitään muita ehdotuksia siellä ei kai ole ollut pöydällä edes, mutta vielä on ratkaisematta kysymys saako erikoisnuolia duplikoida (siis yksiköille ostettavia kuten trueflight, kirja sanoo niiden olevan arcane item ja siitä on vähän epäselvyyttä mennäänkö noiden suhteen miten, ts. saako useampi yksikkö armeijassa ottaa esim trueflight -nuolet vai ei.).

 • on 1400496152:


  Aika harvoja listabuildeja noi compit yleensä rajoittavat. Mulla ei ainakaan ole mitään vaikeuksia rakentaa käpsä tai VC listaa näillä kompeilla. Ei oo hirveesti käynyt mielessä edes ethereal spämmi minkä toi comppi estää.


  Pitää kattoa saako niistä Welffeistä noin isoa listaa kasaan kesäleiriin mennessä. Jos ei, niin Petomiehillä sitten. Saapahan pelata 2700 pointsin armeijaa 2400 pointsin tournamentissa :D

  Yleisesti ottaen ainoa juttu mitä en rehellisesti tajua noissa compeissa on tuo "named character" -kielto. Erityisesti uudemmissa armybookeissa WHFB on ryhtynyt noudattamaan 40K:n linjaa siinä, että tietyt army-buildit mahdollistuvat vain named charactereiden kautta. Eli esimerkiksi Beastmaneilla ratsuväkiarmeija tai Warriors of Chaoksella Trolliarmeija on ETC compeilla kielletty vaikka kumpikaan ei tietääkseni ole edes mikään erityisen hyvä. Muutoinkin named charactereista ainakin tietää mitä ne on syöny, sen sijaan niiden puuttuessa ETC suosii "ambush-by-hidden-magic-item" taktiikoita, josta en erityisesti ole koskaan pitänyt.
 • Aika vaikea niitä taikaesineitä on piilottaa ensi ETC:n avoimissa listoissa.
 • Mites kurry turnaus? Avoimet listat vai ei? Melkein suosisin avoimia listoja kun kakkospelissä viimeistään se lista on "avoin", tosin avoimilla listoilla sitten goblin fanaatikot yms. menettävät tehoaan.

 • on 1400566789:


  Aika vaikea niitä taikaesineitä on piilottaa ensi ETC:n avoimissa listoissa.


  Koska ETC paketissa ei ollut avoimista listoista mainintaa ja, niin tämä herättää kysymyksiä: Miksi ei ole? ja onks Kurryn tournamentissa avoimet listat?
 • Edellisessä ETC:ssä oli puoli-avoimet listat, seuraavassa kokonaan avoimet. Ja tuo seuraavan ETC:n sääntöpaketti on vielä työn alla. En itse tuota mitenkään aktiivisesti seuraa, lähinnä tuon örkin suojissa toimivan Suomen ETC-joukkueen ihmettelyjä kuulee pakostikkin välillä (joista yksi mukana myös sääntötoimikunnassa).

  Aikaisemmatkin puoli-avoimet listat olivat käytännössä avoimia, sillä kaikki mundaanit optiot olivat tiedossa ja listan kokonaispistemäärä niin se mitä taikakaluja listassa on sisällä oli hyvinkin pääteltävissä, ei niissä kirjoissa niin paljoa ole pelattavia juttuja.

  Kaikki ETC:n säännöt eivät kovin helposti taivu yksilöturnaukseen myöskään, koska koko paketti pohjaa pitkälti joukkuepeliin ja mahdollisuuteen vaikuttaa pelaajien vastustajien valintaan joukkueiden sisällä.
 • Messissä fabaturnauksessa. Totaalinyyppärinä olis siistii jos listat pitäis ilmoittaa esim viikkoa aikaisemmin, ehtis vähän tutustua mitä on vastassa. Nopeuttais varmaan pelejä 1000% kun ei tartte koko ajan kysellä että mikä tuo ja tuo nappi on..
 • Tosin ehdottomasti sitten niin, että listat järjestäjälle joka sitten julkaisee ne yhtäaikaa ja vasta kun jokainen osallistuja on oman listansa toimittanut.

 • on 1400583512:


  Tosin ehdottomasti sitten niin, että listat järjestäjälle joka sitten julkaisee ne yhtäaikaa ja vasta kun jokainen osallistuja on oman listansa toimittanut.


  Luonnollisesti.
 • Auttakaas tyhmää, miten tää pitää tulkita:
  • 2nd Warp Lightning Cannon (counts as 2)/Screaming Bell/Hellpit Abomination (max 1), max 2
  • Doom Rocket/Brass Orb/Power Scroll/Screaming Bell, max 2
 • Ensimmäinen on: Valitse seuraavista enintään kaksi: toinen WLC (2 valintaa), Screaming bell tai enintään yksi abo

  Eli laillisia ovat lähinnä listat joissa on joko 2xWLC tai 1xAbo + Screaming bell

  Toinen pooli on vastaava, neljä juttuja joita kaikkia yhteensä voi olla vain kaksi, esim 2x power scroll tai doom rocket + brass orb tai screaming bell + power scroll jne
 • No onpas nerffausta :p
Sign In or Register to comment.