Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Figupelit leireillä

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
Oliko tälle vuodelle vielä tulossa joku Faba-turnaus? Entä 40k?

Mites, onko kukaan aatellut ottaa Fabaa nyt leirille mukaan? Voisin ehkä ottaa demonit messiin, vaikka suurin osa onkin vielä maalauspöydällä, eli mitään armeijalistaa mulla ei vielä ole (ja leiri alkaa huomenna).

Comments

 • 40K turnauksen meinasin järjestää taas syksyllä. Ideoita otetaan vastaan.

  Fabasta en tiiä, kun Tuukka (joka sen viimeksi järkkäs) on nykyisin eksynyt täysin Warmahordesiin.

  Voin ottaa Faba-laukkuni mukaan leirille, mutta nähtäväksi jää onko aikaa pelailla kun olen suurimman osan lauantaista poissa.
 • Mä tulen lauantaina leirille ja otan 1500 pistettä 40k:ta mukaan, jos sattuisi olemaan muita pelaajia paikalla.
 • Pahasti alkaa näyttää siltä, etteivät demonit kerkeä ainakaan perjantaiksi vielä mukaan.  :-[
 • Kesäleirillä 14.07. - 20.07.2014 on fabaturnaus! Kokeillaan taas vähän uutta formaattia. Koska leiri on pitkä ja pelaajia sinne saapuu miten sattuu ei turnauspäivää fiksata vaan pelaajien odotetaan matsit jossain vaiheessa leiriä pelaavan. Leirin alussa arvotaan kaikille osalllistuville kolme otteluparia joista vähintään kaksi pitää pelata. Kolmannen ottelun saa dropata jos mahdollisuudet voittoon ovat menneet.

  Ajattelin  antaa mahdollisuuden kolmannen pelin pois jättämiselle koska joissain muissa figupeleissä on hyvinkin yleistä, että voittomahdollisuuksien mentyä saa keskittyä mielekkäämpään puuhaan. Tarkoitus on myös lisätä turnauksen helppoutta.

  ETC kompit käytössä. Tässä linkki versioon: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=18&t=122264&start=0

  Tämä tarkoittaapi, että 2400 pistettä jollei compit tasoitusta anna ja pelataan perus pitched battlea. Noi compit eivät ihan hirveästi juttuja rajoita. Oleellista on, että special characterit eivät ole käytössä ja death magiaa on vähän heikennetty.

  Jotain pisteitä annetaan niin tulee noita isompia ja pienempiä voittoja, mutta turnauksen voittoehdot ovat:

  1. Voittosuhde (eli voittaja on joku kolmasti voittaneista jos sellaisia on)
  2. Pisteet

  Superiisii. Ilmottautumisia ja palautetta otetaan periaatteessa vastaan.


 • on 1400440354:


  ETC kompit käytössä. Tässä linkki versioon: http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=18&t=122264&start=0


  Wood Elffien osalta noi kompit ei ole MILLÄÄN TAVALLA enää ajankohtaisia. Kaikilla Welffeillä on ASF, Spellsingereillä on muutenkin jo kaikki loret ja ylimääräisten pisteiden kaataminen Welffeille ei taida olla muiden armeijoiden pelaajien kannalta kovin reilua...


  on 1400440354:


  Oleellista on, että special characterit eivät ole käytössä ja death magiaa on vähän heikennetty.


  Oleellista on että KAIKKEA magiaa on heikennetty, eikä ihan vähän.
 • Leiriin mennessä kyllä pitäisi olla myös tämän vuoden ETC:n sääntöpaketin valmiina, että kyllä noi päivittyvät parhaillaankin.

 • on 1400485230:


  Leiriin mennessä kyllä pitäisi olla myös tämän vuoden ETC:n sääntöpaketin valmiina, että kyllä noi päivittyvät parhaillaankin.


  Welffien osalta ETC tekee luonnoksen 7.6. mennessä ja äänestää k.o luonnoksesta seuraavien viikkojen aikana. Ei siinä kovin montaa päivää jää aikaa ns. "tournament legal" armeijan kasaamiseen. Eli jäänee kasaamatta ja tuon Petomiehet.
 • No mun puolesta welffit voivat pelata ilman sen ihmeempiä komppeja. En oikein keksi mikä tossa armeijassa ansaitsisi rajoitusta. Ehkä jousien määrää joku voisi haluta rajoittaa? Saattaisi myös olla, että Welffit saisivat lisää pisteitä koska ei tota armeijakirjaa niin erinomaisena pidetä... Aika harvoja listabuildeja noi compit yleensä rajoittavat. Mulla ei ainakaan ole mitään vaikeuksia rakentaa käpsä tai VC listaa näillä kompeilla. Ei oo hirveesti käynyt mielessä edes ethereal spämmi minkä toi comppi estää.
 • Viimeisin mitä ovat nuo örkin ETC-säätäjät ihmetelleet on ollut WE:lle ehdotettu "Glade guard, waywatchers, moonstone of hidden ways (counts as 10), max 50". Mitään muita ehdotuksia siellä ei kai ole ollut pöydällä edes, mutta vielä on ratkaisematta kysymys saako erikoisnuolia duplikoida (siis yksiköille ostettavia kuten trueflight, kirja sanoo niiden olevan arcane item ja siitä on vähän epäselvyyttä mennäänkö noiden suhteen miten, ts. saako useampi yksikkö armeijassa ottaa esim trueflight -nuolet vai ei.).

 • on 1400496152:


  Aika harvoja listabuildeja noi compit yleensä rajoittavat. Mulla ei ainakaan ole mitään vaikeuksia rakentaa käpsä tai VC listaa näillä kompeilla. Ei oo hirveesti käynyt mielessä edes ethereal spämmi minkä toi comppi estää.


  Pitää kattoa saako niistä Welffeistä noin isoa listaa kasaan kesäleiriin mennessä. Jos ei, niin Petomiehillä sitten. Saapahan pelata 2700 pointsin armeijaa 2400 pointsin tournamentissa :D

  Yleisesti ottaen ainoa juttu mitä en rehellisesti tajua noissa compeissa on tuo "named character" -kielto. Erityisesti uudemmissa armybookeissa WHFB on ryhtynyt noudattamaan 40K:n linjaa siinä, että tietyt army-buildit mahdollistuvat vain named charactereiden kautta. Eli esimerkiksi Beastmaneilla ratsuväkiarmeija tai Warriors of Chaoksella Trolliarmeija on ETC compeilla kielletty vaikka kumpikaan ei tietääkseni ole edes mikään erityisen hyvä. Muutoinkin named charactereista ainakin tietää mitä ne on syöny, sen sijaan niiden puuttuessa ETC suosii "ambush-by-hidden-magic-item" taktiikoita, josta en erityisesti ole koskaan pitänyt.
 • Aika vaikea niitä taikaesineitä on piilottaa ensi ETC:n avoimissa listoissa.
 • Mites kurry turnaus? Avoimet listat vai ei? Melkein suosisin avoimia listoja kun kakkospelissä viimeistään se lista on "avoin", tosin avoimilla listoilla sitten goblin fanaatikot yms. menettävät tehoaan.

 • on 1400566789:


  Aika vaikea niitä taikaesineitä on piilottaa ensi ETC:n avoimissa listoissa.


  Koska ETC paketissa ei ollut avoimista listoista mainintaa ja, niin tämä herättää kysymyksiä: Miksi ei ole? ja onks Kurryn tournamentissa avoimet listat?
 • Edellisessä ETC:ssä oli puoli-avoimet listat, seuraavassa kokonaan avoimet. Ja tuo seuraavan ETC:n sääntöpaketti on vielä työn alla. En itse tuota mitenkään aktiivisesti seuraa, lähinnä tuon örkin suojissa toimivan Suomen ETC-joukkueen ihmettelyjä kuulee pakostikkin välillä (joista yksi mukana myös sääntötoimikunnassa).

  Aikaisemmatkin puoli-avoimet listat olivat käytännössä avoimia, sillä kaikki mundaanit optiot olivat tiedossa ja listan kokonaispistemäärä niin se mitä taikakaluja listassa on sisällä oli hyvinkin pääteltävissä, ei niissä kirjoissa niin paljoa ole pelattavia juttuja.

  Kaikki ETC:n säännöt eivät kovin helposti taivu yksilöturnaukseen myöskään, koska koko paketti pohjaa pitkälti joukkuepeliin ja mahdollisuuteen vaikuttaa pelaajien vastustajien valintaan joukkueiden sisällä.
 • Messissä fabaturnauksessa. Totaalinyyppärinä olis siistii jos listat pitäis ilmoittaa esim viikkoa aikaisemmin, ehtis vähän tutustua mitä on vastassa. Nopeuttais varmaan pelejä 1000% kun ei tartte koko ajan kysellä että mikä tuo ja tuo nappi on..
 • Tosin ehdottomasti sitten niin, että listat järjestäjälle joka sitten julkaisee ne yhtäaikaa ja vasta kun jokainen osallistuja on oman listansa toimittanut.

 • on 1400583512:


  Tosin ehdottomasti sitten niin, että listat järjestäjälle joka sitten julkaisee ne yhtäaikaa ja vasta kun jokainen osallistuja on oman listansa toimittanut.


  Luonnollisesti.
 • Auttakaas tyhmää, miten tää pitää tulkita:
  • 2nd Warp Lightning Cannon (counts as 2)/Screaming Bell/Hellpit Abomination (max 1), max 2
  • Doom Rocket/Brass Orb/Power Scroll/Screaming Bell, max 2
 • Ensimmäinen on: Valitse seuraavista enintään kaksi: toinen WLC (2 valintaa), Screaming bell tai enintään yksi abo

  Eli laillisia ovat lähinnä listat joissa on joko 2xWLC tai 1xAbo + Screaming bell

  Toinen pooli on vastaava, neljä juttuja joita kaikkia yhteensä voi olla vain kaksi, esim 2x power scroll tai doom rocket + brass orb tai screaming bell + power scroll jne
 • No onpas nerffausta :p
 • Itse heittäisin etc kompit hiuksista vittuun, ovat lähinnä massiivisia etc turnauksia varten tehty. Kurry turnaukset on ennenkin pyörineet hyvin herrasmieslistoilla ja turnausten koosta johtuen. Eipä noi empiren etckompit mun listaa mitenkään rajoittaisi, ei siinä mitään. Mun mielestä toi peli nyt vaan edelleekin toimii ilman niitä ihan hyvin. Mitä tulee avoimiin listoihin, aivan sama mulle. Itte muistaakseni voitin viimeisimmän kurryn fabaturnauksen ilman optimoitua listaa ja mitään ihme komppailuja, enemmän vaikuttaa ketä vastaan joudut pelaamaan.

 • on 1400607883:


  Itse heittäisin etc kompit hiuksista vittuun


  Komp.

 • on 1400607883:


  Itse heittäisin etc kompit hiuksista vittuun,


  Tätä mä komppaan

 • on 1400607883:


  Itse heittäisin etc kompit hiuksista vittuun


  Aika lailla samaa mieltä.. tylsää kun ei saa kaikkia leluja hiekkalaatikolle.

  Ehkä noiden named characterien bännäys on ihan jees silloin kun pelataan "tosissaan", ainakin näin skaven-vinkkelistä (hyvää fluffia, mutta antavat liikaa tasoitusta vastustajalle). ;) 
 • Palataan nyt vielä sen verran, että:

  on 1400565477:

  Erityisesti uudemmissa armybookeissa WHFB on ryhtynyt noudattamaan 40K:n linjaa siinä, että tietyt army-buildit mahdollistuvat vain named charactereiden kautta.


  Oma armeijani on juurikin tällainen, eli ainakaan nykyisellä armeijallani en sitten ole turnaukseen osallistumassa. Katotaan nyt paljonko huvittaa alkaa kaataa rahaa GW:n laariin ennen turnausta.

 • on 1400667223:


  Palataan nyt vielä sen verran, että:

  on 1400565477:

  Erityisesti uudemmissa armybookeissa WHFB on ryhtynyt noudattamaan 40K:n linjaa siinä, että tietyt army-buildit mahdollistuvat vain named charactereiden kautta.


  Oma armeijani on juurikin tällainen, eli ainakaan nykyisellä armeijallani en sitten ole turnaukseen osallistumassa. Katotaan nyt paljonko huvittaa alkaa kaataa rahaa GW:n laariin ennen turnausta.


  Jälleen kerran yksi syy miksi ei ETC:tä, kiitos. Antaa tulla vaan named charactereita jos niitä haluaa käyttää.
 • Tänään keravalla tuli Tuukan kanssa ohimennen mieleen yksi vaihtoehtoinen idea; jos armeijota tahtoo tasapainottaa hieman niin ETC:stä voi ryöstää eri armeijoiden eri kokoiset pistemäärät ja unohtaa kaiken muun (wood elffit olisivat normaalissa 2400pts luokassa).

  Lopultahan moiset päätökset tekee turnauksen järjestäjä, itse vaan huutelen sivusta kun tuskin edes turnaukseen osallistun :)
 • Törmäsin Koffeliin Keravan Lidlissä, ja hän väitti, että Tuukka olisi jo päättänyt luopua ETC-kompeista ison vastustuksen takia, mutta onkos tämä nyt fakta vai tornihuhua, kun täällä ketjussa en ole huomannut Tuukan mitään asiasta ilmoittaneen?
 • Joo pelataan seuraavilla compeilla:

  Sallittua: kaikki paitsi Dispel Scroll (arcane item) eli ns kurry-comp
  Pisteitä se 2400 joka iikalle. Harkitsin hetken Epidemuksen ja Beastman special characterien kieltämistä, mutta menköön. Korjataan sitten seuraavalla kerralla jos tuntuu jokin liian hyvältä.
 • Mitenkäs turnauksessa tulkitaan skaveneiden spellcastingiä closikseen jossa rotilta vain slave-unit?

  Erityisesti kiinnostaa miten toimii seuraavat spellit:

  Warp lightning
  Scorch
  Dreaded 13th


 • Onkos tää vielä tapahtumassa? Itse pääsen vasta viikon lopusta paikalle ja aattelin roudata skaven-armeijani mukaan.
 • Eiköhän meikäkin armeijan mukaan ota, tosi aamu puoli neljään jatkuneen maalausurakan jälkeen se on edelleen pahasti kesken ja työpöydällä, eli voi olla että tuon sen vasta keskiviikkona paikalle ja yritän tiistaina viimeistellä (en ole ti muutenkaan leirillä).
 • Jep, eli turnaus kiinnostaa mutta figut tulee mukaan vasta keskiviikosta eteenpäin.
 • Peliparit arvottu. Mustis haluaisi pelata pelinsä päiväsaikaan koska illat menee ropettaessa. Elukka, Atte ja Mikko tulevat perjantaina leirille. PPP voi pelata ke-la.  Tässä peliparit:

  Tuukka - Tomb Kings vs Elukka, Kari, Janne
  Kari - Empire vs Tuukka, Atte, Mikko
  PPP - Demonit vs Mustis, Elukka, Atte
  Janne - Delf vs Tuukka, Mustis, Elukka
  Elukka - Liskot+Ogret? vs Tuukka, PPP, Elukka
  Atte - Dwarfs vs Kari, PPP, Mikko
  Mikko - Skavens vs Kari, Atte, Mustis
  Mustis - Beasmen vs PPP, Janne, Mikko

  Jos jotkut peliparit menee hirveen vaikeiksi niin voidaan vähän suflata vastuksia. Oleellista olisi, että kaikki pääsisivät kaksi kolmesta ainakin pelaamaan ja voitokkaiden jengien toivottaisiin pelaavan kaikki kolme matsia, että saadaan lopullinen kingi selville.

  Toivottavasti tämä vapaamuotoinen turnaus/liiga toimii ja pelit on hyviä!
 • Mikäs ihme toi liskot+ogret armeija oikein on, onko ihan oikeiden sääntöjen mukainen lista?

 • on 1405441363:


  Mikäs ihme toi liskot+ogret armeija oikein on, onko ihan oikeiden sääntöjen mukainen lista?


  Sekä Elukalla, että Atella on liian vähän figuja 2400 pojon jengeihin, joten Atelle lainaan lisää käpsiä ja Elukka tekee yhdistelmälistan, että saa pisteet kasaan. Ei se niin tarkkaa meillä ole.

 • on 1405447316:


  on 1405441363:


  Mikäs ihme toi liskot+ogret armeija oikein on, onko ihan oikeiden sääntöjen mukainen lista?


  Sekä Elukalla, että Atella on liian vähän figuja 2400 pojon jengeihin, joten Atelle lainaan lisää käpsiä ja Elukka tekee yhdistelmälistan, että saa pisteet kasaan. Ei se niin tarkkaa meillä ole.


  Minulle on. Kirjastahan löytyy ihan allied armies säännöt (p. 136 alkaen) tällaista varten.

 • on 1405449514:


  on 1405447316:


  on 1405441363:


  Mikäs ihme toi liskot+ogret armeija oikein on, onko ihan oikeiden sääntöjen mukainen lista?


  Sekä Elukalla, että Atella on liian vähän figuja 2400 pojon jengeihin, joten Atelle lainaan lisää käpsiä ja Elukka tekee yhdistelmälistan, että saa pisteet kasaan. Ei se niin tarkkaa meillä ole.


  Minulle on. Kirjastahan löytyy ihan allied armies säännöt (p. 136 alkaen) tällaista varten.


  Joo no nekin on enemmän tarkoitettu lähinnä useamman pelaajan peleille. Toisin kuin 40k:n puolella ei toi allyjen käyttäminen nykyedikassa ole yleensä suotavaa. Toki noiden allied army sääntöjen mukaan tää yhdistelmäarmeija kärsii komentoketjun vaikeuksista, kun liittolainen ei kauhean luotettava ole. Saas nähdä minkälaisen listan Elukka saa raavittua kasaan...

 • on 1405447316:

  Toisin kuin 40k:n puolella ei toi allyjen käyttäminen nykyedikassa ole yleensä suotavaa.


  Ei suotavaa = ei lainkaan sääntöjen mukaista, paitsi käyttämällä allied armies sääntöjä. Jos armejan saisi kasata vapaasti useammasta eri armeijalistasta, silloin pystyisi tekemään täysin ylivoimaisia armeijoita verrattuna yhden armeijalistan armeijoihin. Ja nyky 40k nimenomaan pyrkii tasapainottamaan tätä antamalla bonusta yhden listan armeijoille ja asettamalla rajoituksia usean listan armeijoille.


  Toki noiden allied army sääntöjen mukaan tää yhdistelmäarmeija kärsii komentoketjun vaikeuksista


  Kuten oikein on, ja sehän se noiden allied armies sääntöjen tarkoitus juuri onkin, rajoittaa yhdistelmäarmeijoiden potentaalista ylivoimaisuutta.
 • Mut on merkattu neljän pelaajan vastustajaks? Ja paikalla pe-la, mieluiten pelaan päivällä jotta illat jää ropeen.

 • on 1405438155:


  Toivottavasti tämä vapaamuotoinen turnaus/liiga toimii ja pelit on hyviä!


  Komppaan Pasia siinä, että hieman liian vapaamuotoista jos voi tehdä yhdistelmäarmyn ilman ally-sääntöjä. Mieluummin vaikka heviä proxitystä sitten.. Tai en mä tästä nyt herneitä nenään vedä, koska kiva että mahd moni pääsee pelaan, mutta jos kerta sääntö on periaatteessa olemassa niin eikö sitä voi soveltaa?
 • Allysäännöt käyttöön, tai raskas proxyttäminen, sitä varten ne on. Onhan se nyt perseyttä jos tullaan ogremaageilla ja käpsäjalkaväellä, tai muulla sikailuyhdistelmällä. Vaikka perinteisesti onkin lunkisti pelailtu niin joku raja sentään.
 • Leirillä sovittua:

  Peliparit osittain uusiksi niin että leirillä viikolla olevat pelaa enemmän keskenään ja viikonlopuksi tulevat taas keskenään kun muuten menee vähän hankalaksi, turnauksen pistelaskuun myös tarkennuksia, eris laittaa näistä tänne lisäinfoa pikapuoliin.
 • Turnauksen voittaa eniten voittoja saanut joukkue eli joku kolme voittoa kerännyt jos ei pelata ristiin. Tasatilanteissa voittoehto on matsien piste-erotus eli omat cassut vs tehdyt cassut. Pisteitä laskettaessa yli puolet cassuja ottaneista uniteista saa puolet pisteistä.

  Matseja tosiaan suflattiin niin että loppuviikolla tulevat pelaavat enemmän keskenään ja vähän muutenkin. En jaksa päivittää tänne uusia matsipareja vaan ne on täällä liitutaululla. Jotenkin tuntuu, että ne saattavat vieläkin vähän muuttua... Oleellista olisi varmaan, että pelejä saa kätevästi pelattua alta pois.
 • Pelatut pelit. Voittajat boldattu.
  Demonit vs Tomb Kings
  Beastmen vs Empire
  Demonit vs Dark Elfs
  Demonit vs Beastmen
  Skavenit vs Empire
  Dwarfs vs Tomb Kings

  Lauantaina
  Skavenit vs Lisko + Ogre • En ole yllättynyt. Itse lähden leirille nyt.
 • Luin tossa FAQ:ta aamulla niin pistänpä tähän topikkiin huvikseen muutaman tilanteen, jotka ovat aiheuttaneet päänvaivaa turnauksen peleissä tms., ja joihin löytyi selkeys nyt:

  1.

  Q: Can a unit near or on the board edge pivot (or wheel) so that part of the unit (or its base) is temporarily off of the board? (p27) A: Yes, though it is not allowed to end its movement with part of the unit (or its base) off the board.

  Olisi saanut Koffelin ratsu-unitti pivottaa ja wheelailla siellä kentän reunalla hivenen vapaammin.

  2.

  Q: If I charge an enemy and they are wiped out before the Close Combat phase, can I choose to either Overrun or Reform From Victory? If I can, when does this occur? (p58)
  A: Yes. This occurs at the start of the Close Combat phase before any blows have been struck.


  Eivät siis jää vaan tyhminä möllöttämään, vaan saavat jopa overrunnata.

  3.

  Q: If a unit taking a Leadership test has a modifier to its Leadership, will this modifier still apply if the unit uses the General’s Leadership, because of the Inspiring Presence special rule for example? (p10)
  A: Yes.


  Eli break testissä vaikka käytät kentsun liippaa, joudut silti ottamaan CR miinukset heittoon.
 • Mites tässä nyt sitten kävi? Kaikki ei tainu saada edes kahta peliä?
 • Meikälle eris nakkas Bretonnia-boksin turnausvoittona launtaisaunaan kun olin matkalla, ilmeisesti sen jälkeen ei siis pelattu pelejä, vai ottivatko jotkut vielä matsia sunnuntaina? Kiinnostaisi kovasti kuka sai hopeaa ja kuka pronssia.
 • Demonit vs Tomb Kings
  Beastmen vs Empire
  Demonit vs Dark Elves
  Demonit vs Beastmen
  Skavenit vs Empire
  Dwarfs vs Tomb Kings
  Lisko + Ogre vs Skavenit

  Oliko muita pelejä?

  Jos ei, niin ton perusteella:

  Demonit 3pts
  Beastmen 1pts
  Dwarfs 1pts
  Lisko + Ogre 1pts
  Skavenit 1pts
  Dark Elves -
  Empire -
  Tomb Kings -

  Jos tämä data pitää paikkansa, niin nyt tarttis muistaa niitä VP erotuksia, että sais kakkosen ja kolmosen selville. Muistaakseni Lisko + Ogre vs Skavenit päättyi pisteisiin 165,5, ja muistaakseni myös Beastmen vs Empire oli aika tiukka matsi? Eli kakkonen ja kolmonen löytynee silloin Skaveneista ja Dwarfeista? Hitto, olisi pitänyt ottaa siitä liitutaulusta kännykällä kuva niin ei tarttis spekuloida.
 • Rotat voitti ekan matsin karvan päälle 2000 pisteellä ja hävis toisen about tuolla 165,5:llä pisteellä.
 • Nyt tarttis sitten vaan tietää ton käpsät vs. tomb kings matsin voittopisteet. Jotenkin mulla sellainen fiilis, et oli alle 2000 VP erotus (jolloin mikko olis hopealla), mutta en kyllä uskalla faktaksi väittää.
 • Beastmen vs. Empiren voitto lohkesi 433:lla pisteellä.
 • Eris, millaisiin pisteisiin se sun ja Elukan peli päättyi? Sekin jo riittäis jos muistat sen olleen alle 2k.
 • Kappas, ei ollut täysin laillinen lista meikällä:

  Nurgling-unitin minimikoko näköjään 2 basea, ja mulla oli listalla kaks erillistä yhden basen nurgling unittia.

  Laillilliseksi lista muuttuu yksinkertaisesti sillä, jos nuo kaksi basea yhdistää yhdeksi unitiksi, mutta näinpä en turnauksessa pelannut.

 • on 1406224727:


  Kappas, ei ollut täysin laillinen lista meikällä:

  Nurgling-unitin minimikoko näköjään 2 basea, ja mulla oli listalla kaks erillistä yhden basen nurgling unittia.

  Laillilliseksi lista muuttuu yksinkertaisesti sillä, jos nuo kaksi basea yhdistää yhdeksi unitiksi, mutta näinpä en turnauksessa pelannut.


  Diskaus?
 • Ihan miten turnauksen järjestäjä ja kanssapelaajat haluavat.
 • En nyt ollut tosissani kuitenkaan. =D

 • on 1406240479:


  En nyt ollut tosissani kuitenkaan. =D


  Mutta ehkä pieni häpeärangaistus kuitenkin.. Esim dunce capin pitäminen ensi turnauksessa.
Sign In or Register to comment.