Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Keravan roolipelikerhon aika muuttuu

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Nikkarin koululla pyörivän roolipelikerhon päivä vaihtuu tiistaista maanantaihin. Aika on yhä sama klo 16-20. Luokka on luultavasti yhä 26.

Comments

  • Koska kenkkis jätti meidät oman onnemme nojaan, niin roolipelikerho on tästä lähtien keskiviikkona klo 17-20 nikkarin koulussa ruokalan läheisessä luokassa. (en muista mikä luokka mutta seuraa jatkuvaa älämölöä niin löydät paikalle)
  • Kenet pistän vastuulliseksi yhteyshenkilöksi tuonne "jäsenet" -kohtaan? Siis jolta voi kysellä aikatauluja jne.
  • Laita vaikka sellaset henkilöt kuin:
    Joni Toivonoja (minä) 0407778616 ja
    Tomi Kallio 0407592418
  • No huh! Vieläkö tääkin on pystyssä...? 8O (hyvä vaan toki :D)
    Some things just never change.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!