Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Sairaan halpoja figuja - Bones!

edited October 2013 in Figupelit
Reaper miniatures eli tuo varsin vanha ja arvostettu miniatyyrilafka on keksinyt alkaa kääntää laajaa figukatalogiaan muoviseen "bones" linjaan kickstarttereilla. Figut eivät ole kalliista metallista vaan hieman taipuisasta muovista, joka myös pikkuisen syö yksityiskohtia, mutta voi pojat, että figujen hinta on alhaalla!

Nyt on menossa kickstartterin kierros nro 2. Ensimmäisessä kickstartterissa 100 us dollarin hinnalla sai valtaisan suosion ansiosta lopulta varmaan sata figua (KORJAUS: 241minis: 240 Bones Plastic, and 1 Metal Sophie*!) ja mukana oli jättejä, lohareita, cthulhu ja muuta isoa. Tässä linkki tuohon ensimmäiseen kicstartteriin: http://www.kickstarter.com/projects/1513061270/reaper-miniatures-bones-an-evolution-of-gaming-min

Kakkoskierroksella systeemi on sama. Tuolla melko pienellä sadan dollarin (74,xx euroa) panostuksella saa seikkailijoita, vihulaisia ja hirviöitä pirun ison kasan ja koska lisää jengiä lappaa jatkuvasti panostamaan kasvaa saatavien figujenkin määrä jatkuvasti! Lisäksi boonuksena voi tilata hyvän näköisiä figuja esim komean lohkarin vaivaisella 12 dollarilla.

Figuja tulee niin paljon, että näillä voi elävöittää ropesessioita ja komeimmista tulee kauniita näytillepantavia maalaamiseen jälkeen. Tuon seuraavalle leirille muutaman Bones sarjan figun ihmeteltäväksi niin tiedätte mistä on kyse. Sanoisin kuitenkin, että helvetin suositeltava projekti sillä figut ei varmaan koskaan ole olleet näin halpoja ja olin kuulevinani, että edellinen Bones kickstarter rikkoi kickstarter ennätyksiä ja nyt menee yhtä kovaa. Kickstarter on käynnissä vielä 10 päivää. Niille jotka hommaa eivät tiedä niin yhden dollarin panostuksella olet kiinni kickstarterissa ja voit sitten maksupäivän tullen vaihtaa pledgesi siihen tarvittavaan sataseen tai paljon figuihin oletkin valmis satsaamaan.

Linkki kicstartteriin. http://www.kickstarter.com/projects/1513061270/reaper-miniatures-bones-ii-the-return-of-mr-bones

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion