Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

casual fantasy battlee marraskuun leirillä [WHFB]

edited November 2015 in Figupelit
Tarkoitus olis päästä pyörähtään leirillä vaihteeks (viimeks paikalla ehkä -98 tms.).

Siellä on joku 40k-turnee näköjään, mutta oisko kiinnostuneita ottaan side showna faba-matsi tai pari?

Comments

 • Fabaa pelaan kyllä yleensä aina mielellään mutta taitaa kyllä mennä kaikki paukut ittellä tuohon 40k turnaukseen tällä leirillä.

  Niin ja welcome back!  ;)
 • Jooh kiitoksia vaan, katotaan nyt pääseekö sitä oikeesti paikalle. Perhe on alustavasti matkoilla tuolloin, niin siksipä moinen tilaisuus. Ja tosiaan taitaa olla huono ajoitus Faban suhteen.. hmm ehkä tässä vielä ehtis hankkia 40k armeijan.  ???
 • No nyt on musta hevonen!
 • Joo faba paremmalla ajalla olis jees. Ehkä tuossa ensivuoden alkupuolella vois pientä turneetakin kokeilla, kun tältä vuodelta jäi väliin. Periaatteessa 40k jengin lainaaminen turnaukseen olis myös mahdollista...

 • on 1383866165:


  Periaatteessa 40k jengin lainaaminen turnaukseen olis myös mahdollista...


  Juu en kyllä viitsi edes ehdottaa hallitukselle, että pitäis saada lisää figuja _toiseen_ armeijaan just nyt. Mutta mutta.. laina-armeijalla, miksei miksei. Pitäs vaan nopeasti saada tietää että ehtis perehtyyn aiheeseen.. edellisen kerran pelannut kakkosedikan aikaan..  :o
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!