Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Fantasy Flight jouluale!

edited November 2013 in Figupelit

http://store.fantasyflightgames.com/client/client_pages/sale2013.cfm

Nyt saa 40k ropekirjoja halvalla. WHFrpg 3rd juttuja vielä halvemmalla.

Esim.
Rogue Trader peruskirja
Fantsussa 60e
Joulualessa 18,39e
+postit noin 30% = 6
+alv 24% = 5
Säästöä 50%

Comments

 • Jep, lautapeli puolelta nopeelta vilkasulta sais Horus Heresyn 35$ (norm 99,95$)
 • Valitettavasti arviot postituksen hinnasta on erittäin vahvasti alakanttiin:
  Rogue Traderin postitus Suomeen maksaa 48 USD ja Horus Heresy:n sen ~65 USD.

  Eli käytännössä kamaa pitää tilata ihan huolella ennen kuin alkaa saamaan mitään oikeaa säästöä edes Suomen hintoihin nähden, puhumattakaan siitä että tilaisi ne jostain EU:ssa olevasta nettikaupasta.

 • Klikkailin Fortress American ja läjän DW- sekä Rogue Trader-kirjoja niin pääsin noihin tuloksiin. Oikeasti en kuitenkaan kaikkea oo ostamassa vaikka "halvalla" pääsiskin. Kokeilin myös laskeeko postien hinta jos tilaan 50 kirjaa ja samassa suhteessa nousi eli toi noin +30% taitaa olla edukkain postitus.

  Ehkä sitä vois myös yhteistilailla?

  Subtotal: $220.00
  Shipping: $112.72
  State Tax: $0.00
  Total This Shipment (14 Items): $332.72
 • Joo, siis jos ostaa tuotteita 500+ USD:llä niin postitus voi hyvinkin tippua sinne 30% paikkeille. Mutta tuolla 200 USD paikkeilla se näyttää vielä olevan 50% ja alta satasen ostoissa varmaan 75%-200% extraa.

  Joku tosi iso kimppatilaus voisi kyllä säästää helposti 25-35% siitä, mitä vastaavalla summalla EU:sta tilattuna saisi, mutta valitettavasti toi on oikeasti hyvä diili vain jenkeille.
 • No kolmella kybällä kuuden kybän kirja jne. On toi -50% ihan jees hinta vaikka kyllä mä sen kahellakin kybällä ottaisin...
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!