Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

CSM apua, polaria esim!

pppppp
edited January 1970 in Figupelit
Eli joku jolla on edellisen edikan Codex: Chaos Space Marines

Voitko tarkistaa, millä sivulla on tämä kuva:

KhorneSymbol.jpg

Onko sivu 9?

Jos kiinnostaa tietää mistä kyse, niin omistan siis tuon Ian Millerin orggisteoksen, ja olen tässä keräillyt pelikirjoja yms. tauhkaa missä kuvaa on käytetty, ja nyt tilasin Saksan ebaystä Codex: CSM:n jossa tiedän ko. kuvaa käytetyn, mutta Saksasta tulikin tietty perkele saksankielinen versio kirjasta, niin nyt kiinnostaisi, että onko saksankielinen versio identtinen englanninkielisen kanssa muuten paitsi kieleltään...tässä saksalaisessa versiossa siis kuva sivulla 9.

Comments

 • ^ Tarkistin. On englanninkielisessä versiossa sivulla 9. Ko. sivulla ihan ylävasemmalla.
 • Kiitoksia!

  Eli taitaa olla lay-outiltaan sama kirja. Muuten vähän ketuttaisi tää saksankielisyys, mutta kuvan takia tän oikeastaan ostin, joten ei niin väliä.

 • on 1389289781:


  Kiitoksia!

  Eli taitaa olla lay-outiltaan sama kirja. Muuten vähän ketuttaisi tää saksankielisyys, mutta kuvan takia tän oikeastaan ostin, joten ei niin väliä.


  Kyllähän tekstiä on hyvä osata lukea, joten hankit vain englanninkielisen version siihen kyytipojaksi.  ;) Sitä paitsi kaaosmariinit puhuvat taatusti Saksaa! Himmel! Schweinhund arschloch! Aaaaagh!
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!