Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Eldritch Horror

edited January 1970 in Muut pelit
Tuli hankittua Eldritch Horror jokunen päivä sitten ja ensimmäistä keskenjäänyttä testipeliä lukuun ottamatta on tullut otettua pataan kerran vaimon ja Jonin kanssa Azathothilta ja kerran samalla köörillä Cthulhulta. Lisäksi Ramin ja vaimon kanssa on otettu kerran tukkaan Azathothilta.

Helvetin hyvä peli. Peli käyttää pohjana Arkham Horroria (ja on siis täysin co-op), mutta nyt liikutaan ympäri maailmaa ratkomassa mysteereitä. Eldritch tuntuu hieman Arkham 2.0:lta tai streamlinetulta Arkhamilta.

Ja ihan vitun vaikea. Vielä ei ole löytynyt keinoa millä tuon pelin voittaisi. Aina Doom menee liian nopeasti nollaan ja Azathoth syö maailman tai Cthulhu herää ja pari rundia myöhemmin kaikki tulevat hulluiksi. Nimeän tämänkin pelin Dungeon Questin ohella HMP:ksi, eli Hyvän Mielen Peliksi. Viimeisellä pelikerralla teki mieli heittää lopussa pelilauta ja nappulat seinään kun mikään Encounter tai skillichekki ei tuntunut onnistuvan. Vaimokin sanoi ettei ole kiva pelata kun ei pelissä ole mitään mahdollisuuksia voittaa.  ;D

Täytyy pelata lisää ja ryhtyä miettimään ja munchkaamaan ja keksimään strategioita millä pelin voisi läpäistä. Kele! Jos joku haluaa tulla koestamaan, meillä on melkein kaikki illat vapaana ja onhan tässä joulun välipäivätkin edessä vielä.

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!