Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Jäsenmaksut ja leirimaksut vuonna 2015

edited January 2015 in Hallitus tiedottaa
Vuosikokouksessa 24.1.2015 jäsenistön päätti (edellisen hallituksen esityksestä) uudistaa yhdistyksen varainhankinnan.

Jäsenmaksu 2015

Jäsenmaksu on varsinaisilta jäseniltä ja nuorisojäseniltä on 10 euroa. Erillistä liittymismaksua ei peritä. Jäsenmaksuksi luetaan myös ensimmäinen vuonna 2015 maksettu leirimaksu (sekä yksittäisen leirin leirimaksu, että kaikki vuoden leirit kattava leirilisenssi).

Jäsen- tai leirimaksuja ei oteta käteisellä vastaan, vaan maksut on suoritettava yhdistyksen tilille.
Tilinumero on FI11 5132 0520 0428 62 (OP 513205-242862).

Leirimaksujen yleiset ohjeet

Leirimaksu on 10,00 euroa/leiri, poislukien Märkiön leiri jonka leirimaksu on 20,00 euroa. Leirilisenssin hinta on 75 euroa, jolla saa oikeuden osallistua maksutta kaikille leireille pl. Märkiön leiri. Leirilisenssi astuu voimaan myös silloin, kun jäsen on maksanut 75 euron edestä leirimaksuja vuonna 2015 (eli 8. leirin leirimaksu kys. jäsenellä on 5 eur) - Märkiön leirin leirimaksua ei huomioida myöskään tässä yhteydessä.

Leiritoimintaan voi tulla maksutta tutustumaan kahden vuorokauden ajaksi henkilöt, jotka eivät aiemmin ole olleet yhdistyksen jäseniä.

Leirimaksun voi maksaa etukäteen ennen leiriä, tai leirin jälkeen leirivastaavalta saadun maksutositteen perusteella. Jos jäsen maksaa leirimaksun etukäteen, eikä osallistukaan leirille, maksua ei pääsääntöisesti palauteta, vaan se voidaan huomioida seuraavan leirin leirimaksuna - poikkeustilanteet vain hallituksen päätöksellä.

Leireille ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan kuittaamalla leirikansion ilmoittautumislistaan nimellä, päivämäärällä ja allekirjoituksella. Ilmoittautuminen leirille on leirimaksun maksuperuste. Leirikansio on leirivastaavan hallussa. Henkilö, joka ei suostu noudattamaan leirisääntöjä (sisältäen leirimaksusäännöt), ei omaa oikeutta osallistua leiritoimintaan. Halutessaan leirille ilmoittautuja saa leirivastaavalta maksutositteen leirimaksusta.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!