Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Musiikin streamausta roolipeleihin

edited January 1970 in Roolipelit
Tämä on aika hyvä. Tiedän, että on paljon muitakin, mutta mitä?

http://tabletopaudio.com/

Comments

  • Google Play betan aikaan jees - porukka oli tehnyt tunnelmataustoja, itunes jos on music -palvelu tilattuna tekee saman ja molempiin voi toki biisejä tallennella striimattavaksi itsekin (esim. Hellraiser II Hall of Mirrors etc.).

    En löytänyt linkkiä jota käytin WW2 roolipeleissä natseille eli "Hitler speech generator" jossa oli Hitlerin puheita ja se yhdisteli niitä satunnaisesti eri äänensävyllä :)
    "Nice speech", "Agggggressive" etc napit löytyivät.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!