Pikkujoululeirin korvikkeeksi on tarjolla etäleiri!

Joulukuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta. Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Ikuisten laaksot [Lohikäärmeen Laulu]

edited January 1970 in Roolipelit
Seitsemän laaksoa ja seitsemän valtiasta.

Olet syntynyt laakson väkeen, etkä nuoruudessasi poikennut muista yhteiskuntaluokkasi jäsenistä kuin sillä ettet koskaan sairastellut. Aikuisena huomasit että vammasi paranevat nopeasti, ja olet muita vahvempi, tai nopeampi, tai älykkäämpi, tai ovelampi. Vanhuus ei koskaan saapunut ovellesi - hiuksesi eivät harmaantuneet, eikä ihosi kurtistunut. Ne joiden parissa kasvoit ja elit, vanhenivat, kuihtuivat ja kuolivat pois. Välillä sinua kadehdittiin, sitten pelättiin, ja sitten palvottiin. Ja kun sukupolvet vaihtuivat, sinut ehkä unohdettiin. Ehkä itse katosit näkyviltä paikoilta - jäit vaikuttamaan asioihin varjoista. Tai sitten nostit itsesti jalustalle jumalaksi heimosi yläpuolelle. Tai sukupolvien vaihtuessa lähdit mukaan naamiaisleikkinä, ja leikit vaihtuvasi muiden mukana. Tai muutuit myyttiseksi tietäjäksi, jonka ohjeita valtaa pitävät noudattivat suosion toivossa...

Mutta nyt maailma on loppumassa - taivas palaa öisin ja kuu liekehtii sinisenä. Sairaat ja vanhukset eivät kuole, vaan vaipuvat vain syvän unen kaltaiseen epäelämään, josta kukaan ei näytä heräävän. Ja olet vihdoin tajunnut, että et ole yksin - et ole ainoa ikuinen.

Comments

 • Mini-kampanja

  Pelaajat (max 7):
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -
 • Arkkityypit hahmonluontia varten

  * Arkkitehti
  (esim. muurari, veneenveistäjä, seppä, kauppias)

  * Metsästäjä
  (esim. maanviljelija, sotilas, tiedustelija, eläintenhoitaja)

  * Parantaja
  (esim. välskäri, kätilö, kuppari)

  * Taiteilija
  (esim. runoilija, soittaja, esiintyjä)

  * Tiedemies
  (esim. historioitsija, apteekkari, heraldi, tutkija)

  * Tuomari
  (esim. vallesmanni, kruununvouti, pyöveli)

  * Velho
  (esim. noita, mystikko, pappi)
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion