Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Bolt Action

edited January 1970 in Figupelit
Tästähän oli jo FoW-ketjussa puhetta, mutta laitetaan nyt omakin aihe pelille.

Itellä ei ole mitään kosketuspintaa ko. peliin, muuta kuin tsekkaillut, että minkälaisia figuja peliin löytyy.  Ihan kivannäköisiä.

Onko kukaan pelannut tai muutoin tutustunut peliin?

Ei niin että itse juuri tällä sekunnilla olisin lähtemässä tuohon hommaan, menee nyt hetki että saa edes tuon FoW-projektin kuosiin ja pelivalmiiksi. Kunhan tässä ääneen pohdin.

Comments

 • Eipä kokemuksia, mutta tämäkin tosiaan kiinnostaisi.

 • on 1448899462:


  Eipä kokemuksia, mutta tämäkin tosiaan kiinnostaisi.


  Oletko yhtään selaillut noita figuja tai muuten miettinyt että mikä kiinnostaisi? Tässäkin pelissä varmaan paras vaihtoehto on se, että haetaan jonkinlainen konsensus  pelattavasta aikakaudesta (käsittääkseni Bolt Actionissa se on jaettu kahtia, 39-42 ja 43-45) ja taisteluareenasta, että olisi edes jollain tapaa yhtenäinen fiilis peleissä ja figuissa.

  Pelistä on nähtävästi jonkinlainen about satasen maksava starter set, jossa on kaikki mitä pieneen taisteluun tarvitsee, figut  ja minisääntökirja mukaan lukien.


 • Nähtävästi tarjouksessa tuo starter set. 70 puntaa (normisti 90), bonuksena vielä vapaavalintainen muovitankki (Panzer IV tai M4 Sherman).

  Ei ole kyllä hinnalla pilattu, mukana siis 32 ukkoa, joku saksalaisten kuljetusajoneuvo, minisäännöt, nopat, joku maastorakennus,  pelimerkkejä ja tuo bonustankki.
 • No natsithan ne aina kiinnostaa ja loppusota.
 • Itteä voisi tässä skaalassa ja sodan loppuvaiheista kiinnostaa ehkä venäläiset. Niitä kun ei tuolla Afrikassa pahemmin näkynyt, niin saisi jotain hyvää vastapainoa FoW-armeijoille.
 • Peliin muuten löytyy jonkin verran suht mielenkiintoisia ja/tai marginaalisiakin figuja. Miten olisi esim. kokonaan tummaihoisista koottu divisioona?

  WGB-AI-05-3.jpg?1441658401
 • Kävin fantsusta noukkimassa pelin säännöt!

  Oli kyllä huomattavan kallis, pienikokoinen 200-sivuinen kirja 38,50€. Vertailun vuoksi vaikka Flames of War-sääntöpaketti on 30€, jossa mukana isokokoinen 300-sivuinen sääntökirja, 100-sivuinen armeijalistakirja ja vielä joku maalausopaskin.

  Figut Bolt Actionissa tosin tuntuvat olevan suht halpoja.
 • Ihan pätevän oloiset säännöt tässäkin pelissä tuntuisi olevan! Ehkä snadisti geneerisemmät kuin FoW:ssa, sekä hyvässä että pahassa; Eri mailla ja joukko-osastoilla ei ole niin paljon erikoissääntöjä, mikä tehnee pelistä nopeamman pelata, toisaaalta taas eri mailla ei sitten ole niin paljon flavourissa eroja, eli eri maiden saman koulutus- ja kokemustason ukot samoilla varusteilla ovat käytännössä pelissä identtisiä. Tämä tietty saattaa olla ihan hyväkin asia, peli tuntuisi pikalukemisella olevan aika hyvin tasapainossa.


Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!