Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Jäsenmaksut ja leirimaksut vuonna 2016

edited February 2016 in Hallitus tiedottaa
Vuosikokouksen päätösten mukaisesti:

Jäsenmaksu 2016

Jäsenmaksu on varsinaisilta jäseniltä on 10 euroa. Nuorisojäseniltä jäsenmaksua ei peritä, vaan jäsenyyden katsotaan olevan voimassa kun vuoden ensimmäinen leirimaksu on suoritettu. Erillistä liittymismaksua ei peritä.

Leirimaksut 2016

Leirimaksu viikonloppuleireiltä on 10,00 euroa varsinaisilta jäseniltä ja 5,00 euroa nuorisojäseniltä. Pääsiäisleirin leirimaksu 20 euroa varsinaisilta ja 10 euroa nuorisojäseniltä. Märkiön leirin leirimaksu on 20 euroa kaikilta osallistujilta. Kesäleirin leirimaksu on 25 euroa varsinaisilta ja 15 euroa nuorisojäseniltä.

Leirimaksujen yleiset ohjeet

Jäsen- tai leirimaksuja ei oteta käteisellä vastaan, vaan maksut on suoritettava yhdistyksen tilille.
Tilinumero on FI11 5132 0520 0428 62 (OP 513205-242862).

Leirikohtaiset osallistumismaksut löytyvät Toiminta ja leirit-sivuilta.

Leiritoimintaan voi tulla maksutta tutustumaan kahden vuorokauden ajaksi henkilöt, jotka eivät aiemmin ole olleet yhdistyksen jäseniä.

Leirimaksun voi maksaa etukäteen ennen leiriä, tai leirin jälkeen leirivastaavalta saadun maksutositteen perusteella. Jos jäsen maksaa leirimaksun etukäteen, eikä osallistukaan leirille, maksua ei pääsääntöisesti palauteta, vaan se voidaan huomioida seuraavan leirin leirimaksuna - poikkeustilanteet tästä tehdään vain hallituksen päätöksellä.

Leireille ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan kuittaamalla leirikansion ilmoittautumislistaan nimellä, päivämäärällä ja allekirjoituksella. Leirikansio on leirivastaavan hallussa. Henkilö, joka ei suostu noudattamaan leirisääntöjä (sisältäen leirimaksusäännöt), ei omaa oikeutta osallistua leiritoimintaan. Halutessaan leirille ilmoittautuja saa leirivastaavalta maksutositteen leirimaksusta.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!