Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Figu-tapahtumat leireillä

edited January 1970 in Figupelit
Figupelejä ei ole viime leireillä hirmuisen paljoa näkynyt... Onko kurryläisillä vielä intoa raahata pelikamoja leireille? Onko kiinnostusta tutustua uusiin figupeleihin, tai löytyykö osallistujia figuturnaukseen - ja jos löytyy niin mille pelille? Kartoitetaan hieman kiinnostuneiden määrää - jos vaikka saataisiin painostettua joku hoitamaan figupelitapahtuman järjestelyt :)

Odotan itse suurella mielenkiinnolla Flames of War-demoa, kunhan DrLove pääsee sen leirillä toteuttamaan. Toivottavasti toteutuu kevään leireillä.

Jos kiinnostuneita löytyy, niin tarkoituksenani on vetää pari demopeliä BattleTech: Alpha Strikea, kun saan säännöt opiskeltua itse loppuun - tosin tämä voi jäädä syksyn leirien aiheeksi.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!