Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yön Sisaret (Tulen ja Jään Laulu)

edited March 2016 in Roolipelit
Ask and thou shalt receive:

En siis viime leirin päätteeksi yömyöhäsellä ryhtynyt kertomaan mitä ohjeita Varjotornilta saapuu villejä koskien, koska halusin kirjoittaa ne ns. "hand out" -mutoisena. Eli Länsivartion "ROE-kortti" ;)

Lain Jakamisesta Villeille Länsivartion Mailla

Länsivartiolla sattuneiden tapausten, joissa villit ovat ylittäneet Rotkon aikeissaan saapua Yövartion maille, johdosta määrään seuraavaa:

Länsivartion rakentajien tulee välittömästi tukkia kaikki havaitut reitit, polut, sortumat ja muut maan muodot jotka mahdollistavat villien laskeutumisen Rotkon pohjalle.

Länsivartion partiomiesten tulee estää villien ryöstelijöiden ja sotajoukkojen laskeutuminen Rotkon pohjalle ja maihin nouseminen Yövartion maille. Tässä tarkoituksessa kaikkia Rotkolla kohdattuja ja sitä Pitkin liikkuvia aseistettuja villejä voidaan pitää vihamielisinä. Lisäksi tulee partiomiesten ottaa kiinni ja aseista riisua tai omantuntonsa ja harkintansa mukaan surmata Yövartion mailla tavatut villit.

Länsivartion huoltojoukkojen ei tule sallia irtolaisuutta Yövartion mailla. Tätä tarkoitusta varten tulee heidän asettaa ne kiinni otetut villit jotka eivät ole vastarintaa tehneet tai Kuninkaan rauhaa teoillaan rikkoneet Yövartion alaisuuteen tuottaviin töihin tai luovuttaa nämä vastaaviin töihin jonkun lordin tai ritarin kartanolle. Rikollisiksi todetut on tuomittava kuten Kuninkaan laki ja maan tapa määräävät.

~Varjotornilla vuonna 298, Varjotornin komentaja Denys Mallister

http://www.kurry.fi/viki/index.php?title=L%C3%A4nsivartion_Taistelut_(Tulen_ja_J%C3%A4%C3%A4n_Laulu)

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion