Pääsiäisleiri on peruttu. Lisätietoja hallitus tiedottaa-alueelta
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kaksi Kuuta ry.

Niin elikkäs kun osa leirillä pyysi et pistän meidän rooli- & lautapeli yhdistyksestä vähän tietoa tänne niin tässä tulisi. Me ollaan vanhin roolipeli järjestö suomessa ja me ollaan toimittu vuodesta 1983.
Me ollaan alettu erään kaveriporukan Scifi- ja tähtitiede harrastuksesta, mutta ry titteliä hakiessa on sit ollu roolipelit se päälimmäinen juttu. Sittemmin mukaan on sekoittunut vähän vaikka mitä.

Meidän toiminta keskittyy tällä hetkellä ainoastaan leireille, kun me menetettiin 2016 lopussa meidän tilat omistajan muutoksen takia.
Meil on leirejä varmaan ollu sellanen 4-5 kertaa vuodessa. Päivämäärät on tiedossa yleensä vasta kuukautta tai kahta ennen.
Leireillä pelaa nyt sit kuka mitäkin, kuten lautapelejä, korttipelejä, figupelejä tai roolipelejä ja jotkut sit taas rakentaa leegoilla nurkassa.
Me käytetään faceboockia suurimmaksi osaksi viestimiseen (tosin harvemmin siellä kukaan mitään sanoo) ja sinne pääsee mukaan kun vaan pistää pyynnön. Sielt sit näkee mm. leiriajankohtia.
Ja meillä on nettisivut jost saa sit lisätietoi...:3 https://kaksikuuta.wordpress.com/

Meiän seuraava leiri on 3.3.-5.3.2017 Otalammen työväen talolla, Vihdissä. Tervetuloa kattoo ja tutustuu. (Leiri muute on ensikertalaiselle ilmainen.)

Comments

  • Tää on kohta ajankohtainen. Minä ja Aino ollaan ainakin menossa. Onko muita tulossa?
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion