Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Sign and Sigil - Cthulhu-roolipeli missä pelataan kultisteja

Comments

 • Tää on periaatteessa helvetin cool idea, mutta meikäläistä vaivaa tuo pelijärjestelmä.
 • Sama juttu. Suorastaan kyrpi menetetyt mahdollisuudet ihan normi cthulhun lisukkeena tai peräti joku Cthulhu Darkin kera.

  Mutta ostan tietysti.
 • Kyllähän tuota projektia piti tukea. Tärkein sisältö pelissä on joka tapauksessa toivon mukaan järjestelmäriippumatonta ja ilmeisesti se on otettu peruskirjan suunnitelussa huomioonkin.
 • ^ Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi pelaajaksi kun johdat Sign & Sigiliä.

 • on 1493830625:


  Kyllähän tuota projektia piti tukea. Tärkein sisältö pelissä on joka tapauksessa toivon mukaan järjestelmäriippumatonta ja ilmeisesti se on otettu peruskirjan suunnitelussa huomioonkin.


  Ilmeisesti Core Setting Book on pelkkää taustaa ilman pelitekniikkaa ja säännöt on survottu yhteen vihkoon ja korttipakkaan. Setting itsessään kuulostaa pelaamisen ja pelauttamisen arvoiselta, mutta toki saattaa teettää lisätyötä jos sitä joutuu ensin muuhun sääntöjärjestelmään sovittamaan. Onneksi hyviä sääntöjärjestelmiä on jo valmiiksi olemassa.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!