Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne, 19.-21.05.2017

edited May 2017 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 19.05. - 21.05.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorijäsenet).

Leiriohjeet

Leirivastaavana toimii Petteri Haapamäki (p. 040-5674940)

[size=6pt](admin edit: lisätty leirivastaava)[/size]

Comments

 • Tulossa. Mukaan tulee varmaan myös jotain pelejä. Niistä sitten.
 • Tulossa, mukaan tulee uusikumma uusi Paranoia

 • on 1494370022:


  Tulossa, mukaan tulee uusikumma uusi Paranoia


  Condition Red -boksi? Onko hyvä?
 • Tulossa paikalle, nyt pitää kyllä todeta että onni on suosinut aikatauluissa :)

 • on 1494483619:


  on 1494370022:


  Tulossa, mukaan tulee uusikumma uusi Paranoia


  Condition Red -boksi? Onko hyvä?


  Eikun erityinen ultravioletti versio, joka vihdoin tuli potkupostissa. Tälläkertaa paino on ollut pikemminkin turhien sääntöjen ja monimutkaisuuksien karsimisessa ja erinomaisen luottavaisen ja tasavertaisen ryhmähengen rakentamisessa jo hahmonluonnista lähtien! Se, että miten paketti toimii jäänee nähtäväksi.
 • 34484846211_e8fe437a35_k.jpg

  Kuva liittyy Uuteen Parannettuun Alkuperäiseen Paranoiaan ja pelissä käytettäviin onnennoppiin...
 • ^ Mainiolta vaikuttaa! Mitä laitteistoa tässä hankkeessa käytit? Ovatko muutkin ns. Platonin kappaleet toteutettavissa?
 • Lotta pureksi nuo nopat alumiinista iltapuhteenaan. Lotta on siis 3 tonnia painava Leadwellin pystykarainen neliakselinen CNC-jyrsin.

  Ja kyllähän sitä muitakin periaatteessa pystyy valmistamaan, kiinityksiä vaan saa sitten miettiä ihan aikuisten oikeasti.

  Terroristejen ja pettureiden takia nopat eivät ole kyllä kasinotoleransseissa, mutta +-0,05mm sisällä kuitenkin, riittävän hyvä valtion hommiin
 • Mukaan tulee kaksi one-shottia, johon kumpaankin on kuusi valmishahmoa. Kumpikin peli on tarkoitettu pelattavaksi yhden illan aikana pelin kestäessä 4-6 tuntia.

  VERMONT 1928
  Setä Timothy on kuollut ja ahneet perilliset ovat saapuneet kuulemaan testamentin lukua syrjäiselle kartanolle Vermontissa vuonna 1928.

  NEW YORK 1929
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken?
 • Suuri ja mahtava inssityö painaa päälle, eli korkeintaan tulen pe tai la höpöttämään.
 • Nurgle taas kerran kikastellut siihen malliin, että pitää jättää leiri väliin. Höh!
 • Otan mukaan myös D&D:n uuden kauden aloitusjakson, eli City of Dangerin. Mulmasterissa sattuu ja tapahtuu.
 • Mulmasterissa sattui ja tapahtui. Cloak deJunin nuorempi veli pelastettiin Kronin sisarusten ja ilmaa hallitsevan hullun kynsistä ja Kreivi Stoen teinipoikaa etsittiin ja löydettiin ilmeisen hullun tulikultistin hökkelistä Zhent-ghetosta. Sitä se rakkaus baarityttöön teettää.

  Kenkkilän fantasiassa kylää häiritsivät karjavarkaudet peikkojen toimesta. Urheat kylän nuorukaiset vahtimiehen johdolla saivat peikkokuninkaan surmattua hengiltä ja peikot ajettua pakosalle. Lisäksi suurin osa lampaista ja lehmistä saatiin pelastettua.
 • Missourin poliisit saivat onnistuneesti puduun tarujen unissa näytetyn kulttiteologin kun kultin rekrytointitoimistona toimiva lastenkotisäätiö paljastui.

 • on 1495367165:


  Missourin poliisit saivat onnistuneesti puduun tarujen unissa näytetyn kulttiteologin kun kultin rekrytointitoimistona toimiva lastenkotisäätiö paljastui.


  Perjantaina Missouri State Highway Patrol seurasi epämääräistä aavistusta ja löysi toisen rituaalijoukkomurhan paikan. Tutkittavaa riittää, mutta vuosikymmeniä vanhat ruumiit avasivat tilaisuuden kaivaa eräs säätiö auki ja pidättää väkeä rikollisen salaliiton osallisina.

  Lauantaina Itä-Uudenmaan Poliisi lähti tutkimaan melko rutiiniluontoista ympäristörikosta ja kadonnutta henkilöä, mutta putosikin vahingossa altaan Siniseen päähän. Mielenterveys ja käsitykset todellisuuden luonteesta rakoilevat uhkaavasti. Onneksi sentään jotain oikeaakin poliisityötä tehtiin ja Case Valium saatiin taputeltua valmiiksi lähes vahingossa muun sinerryksen sivussa.
Sign In or Register to comment.