Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Märkiö, 14. - 16.07.2017

edited July 2017 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 14.07. - 16.07.2017 Märkiön leirikeskuksessa.

Kaikilta leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 20 euroa.

Leiriohjeet

Leirivastaavana Kimmo Virtanen (044-528 1017). Leirikeskuksen avaimet hakee ja leirikeskuksen avaa Teemu Heinonen.

Comments

 • Saattaa olla että tarvitsisin kyydin leirille perjantaina ja leiriltä pois joko lauantai-yönä tai sunnuntaina. Asun viherlaaksossa, mutta bussit/junat kyllä kulkevat paremmillekkin paikoille, joskin yöhön ajoittuvan paluun osalta arvostaisin kyytiä viherlaaksoon asti.
 • Valitettavasti tämä leiri jää väliin.
 • Niin, onko leirille tulossa ketään ja saisiko jostain sen leirikyydin? Kovin hiljaiselta näyttääpi
 • Epätyypillisen vähän märkiö-agitointia täällä... Itse tulen pelauttamaan ainakin lauantaina.
 • Loma alkaa just Märkiön leiristä, tulossa ollaan ainakin näillä näkymin!
 • Meikäläisen aikataulu on vielä auki. Olen todennäköisesti lauantaipäivän Turussa. Olen ehkä Märkiössä perjantaina illalla, ehkä lauantai illalla. Ehkä en. En myöskään jaksa jännätä etukäteen siitä missä olen ja mihin aikaa, koska loma.  :D
 • Perjantaina lämpötila tippuu juuri sopivasti 16 asteeseen ja lauantaina olisi peräti 14 astetta ja rankkasadetta koko päivän. Onneksi sunnuntaina aurinko taas paistaa ja lämpötila kohoaa melkein 10 astetta lauantaista niin voi nauttia kesästä kotona.
 • Mukaan tulee kaksi one-shottia, johon kumpaankin on kuusi valmishahmoa. Kumpikin peli on tarkoitettu pelattavaksi yhden illan aikana pelin kestäessä 4-6 tuntia.

  VERMONT 1928
  Setä Timothy on kuollut ja ahneet perilliset ovat saapuneet kuulemaan testamentin lukua syrjäiselle kartanolle Vermontissa vuonna 1928.

  NEW YORK 1929
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken?

  Lisäsi mukaan tulee Elemental Eviliä lisää, eli Adventurers Leaguen 2. kausi, joka korkattiin viime leirillä. Sekoilu Mulmasterissa jatkuu kolmella minijaksolla City of Dangerissa sekä otan vielä jakson Embers of Elmwoodin völjyyn.
 • Junailen itseni Kentin autoon leirille, pitää sitten vielä arpoa sopiva paluukyyti johonkin pääradan varrelle sellaiseen aikaan että juniakin kulkee.

  Mukaan tulee uutta alkuperäistä paranoiaa jos vain mahtuu laukkuun.
 • Luvassa pitkästä aikaa Traveller: Bootstrap
  Otan mukaan myös Vaarojen Saaren ja jotain pienempiä pelejä.

  Tarvitsisin myös kyydin perjantaina leirille ja sunnuntaina pois.

 • on 1499937755:


  Tarvitsisin myös kyydin perjantaina leirille ja sunnuntaina pois.


  Jos pääset Korsoon hieman ennen yhtä, voin napata kyytiin. Kauppaan matkalla.

 • on 1499954505:


  on 1499937755:


  Tarvitsisin myös kyydin perjantaina leirille ja sunnuntaina pois.


  Jos pääset Korsoon hieman ennen yhtä, voin napata kyytiin. Kauppaan matkalla.


  Valitettavasti ei onnistu. Töitä ja pelikamoja liikaa kannettavaksi.
 • Sunnuntain poistumiseen olisi sijaa yhdelle, perjantaille valitettavasti auto täynnä junioreita ja tavaraa.

 • on 1499962075:


  Sunnuntain poistumiseen olisi sijaa yhdelle, perjantaille valitettavasti auto täynnä junioreita ja tavaraa.


  Mun poistuminen on vielä hieman auki, sillä Kentti aikoo poistua lauantaina pelien päättyessä, jolloin VR ei välttämättä vielä tarjoa kyytiä juna-asemalta kotiin asti.

 • on 1499962075:


  Sunnuntain poistumiseen olisi sijaa yhdelle, perjantaille valitettavasti auto täynnä junioreita ja tavaraa.


  Toivottavasti saat kyydin ppp:lta tai joltakin, joka tulee Helsingin suunnalta.
 • Mistäs Kenkkis tarvitsisi kyytiä tänään?

 • on 1500012769:


  Mistäs Kenkkis tarvitsisi kyytiä tänään?


  Helsingistä, Munkkiniemestä.
 • Äh, menisi liikaa väärään suuntaan, olisi eilen tajunnut kysyä niin olisin tullut tänään töihin autolla ja sitten olisi helposti onnistunut koukkaaminen.
 • Perjantaina tuli saunottua ja istuttua puolelle öin nuotiolla. Lauantai aamun lähtö oli sen verran aikaisin, että ainoastaan championin jälkikasvu oli hereillä katselemassa telkkua. Siivosin siis nuotiopaikan, laitoin Karille aamun rautaisannoksen valmiiksi (toivottavasti kukaan muu ruoja ei sitä vetänyt kitusiinsa) ja lähdin Turnajaisiin. Kiitokset nuotioporukalle!
 • Sään herratar oli suosiollinen ja siunasi Märkiön leiriläisiä hienolla ja lämpimällä ilmalla. Perjantaina kolmen tunnin saunominen uimisineen, lauantaina päivällä kaksi tuntia ja illalla vielä vajaa tunti. Sen lisäksi Mulmasterissa sattui ja tapahtui perjantaina ja lauantaina. Bootstrap päättyi ikävästi lääkäripäällikön infektiokuolemaan kiitos botsien ja muutenkin surkean noppatuurin takia.
Sign In or Register to comment.