Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne, 08.-10.09.2017

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 08. - 10.09.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorijäsenet).

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät, ilmalämpöpumppu, uimassa voi käydä rannassa jos haluaa (matkaa noin 100 metriä), jossa myös paikka missä polttaa nuotiota.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei pahemmin löydy mistään!

Comments

 • Tarvitsisin kyydin leirille ja leiriltä pois. Voin busseilla/junailla johonkin sopivaan noutopisteeseen (viherlaakso, leppävaara, helsinki, kerava -akseli onnistuu varsin helposti, hyryläänkin kai joku bussi tulee).

 • on 1504377467:


  Tarvitsisin kyydin leirille ja leiriltä pois. Voin busseilla/junailla johonkin sopivaan noutopisteeseen (viherlaakso, leppävaara, helsinki, kerava -akseli onnistuu varsin helposti, hyryläänkin kai joku bussi tulee).


  Korsoon jos tulet, kyyti järjestyy. Joskus klo 17-18 välillä vissiin olen lähdössä.
 • Jesh, tehdään näin. Soittelen vielä loppuviikosta.
 • Tulossa leirille, lähtöpaikkana Helsinki
 • Mukaan tulee ainakin seuraavat pelit:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksolla nimeltä Flames of Kythorn. D&D 5e, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  FALL OF THE EOS KELDOR
  Hahmoja syytetään rikoksista, joita he eivät ole tehneet ja heidät on kuljetettu Lorendin imperiumin taisteluristeilijään. Esper Genesis, 5e D&D:hen perustuva sci-fipeli, valmishahmot, one-shot. 4 pelaajaa, ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää.

  UNCLE TIMOTHY'S WILL
  Setä Timothy on kuollut ja ahneet perilliset ovat saapuneet kuulemaan testamentin lukua syrjäiselle kartanolle Vermontissa vuonna 1928. Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  OATH OF BLOOD
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken? Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

 • on 1504803188:


  Mukaan tulee ainakin seuraavat pelit:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksolla nimeltä Flames of Kythorn. D&D 5e, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  FALL OF THE EOS KELDOR
  Hahmoja syytetään rikoksista, joita he eivät ole tehneet ja heidät on kuljetettu Lorendin imperiumin taisteluristeilijään. Esper Genesis, 5e D&D:hen perustuva sci-fipeli, valmishahmot, one-shot. 4 pelaajaa, ei yhtään enempää eikä yhtään vähempää.


  Paw in the Shadow is ready for some Elemental Evil! Äkkiseltään Fall of the Eos Keldorkin kiinnostelisi.
 • Perjantaina käväistiin pikaisesti Walking Deadin maailmassa käsittelemässä hahmojen traumoja ja keräilemässä elintarvikkeita purijoiden asuttamista kaupoista.

  Lauantaina Missourin poliisi jatkoi ritualististen joukkomurhien tutkintaa ja Satharielin Ajokoiran etsintää. Soluttautuuko poliisi kulttiin vai kultti poliisiin? Nyt aletaan uimaan sen verran syvissä vesissä, että eroa on vaikea erottaa kun poliisi ja Satharielin kultti päättivät ryhtyä vaihtamaan tietoja siitä mitä on tapahtumassa ja mitä Sathariel oikeasti haluaa...

  Kiitokset kaikille mukana olleille!
 • Perjantaina Esper Genesiksessä väärin perustein syytetyt pakenivat lorendilaisesta taisteluristeilijästä ampuen tiensä ulos ja tuhoten pakosukkulallaan perään lähteneet lorendilaiset hävittäjät.

  Lauantaina kuusi perillistä jakoivat setä Timothyn perinnön Vermontissa loppukeväänä vuonna 1928. Ilman kuolemia ei vältytty kun perilliset selvittivät yöllä surmatun lakimiehen murhaa ajautuen yhä syvemmälle setä Timothyn mysteeriin mielen järkkyessä elävien kuolleiden ja paikalle manatun demonin takia. Kaksipiippuinen haulikko lähietäisyydeltä oli lopulta kuningas, jolla saatiin suurin osa perillisiä uhkaavista vaaroista taltutettua. Ikävä kyllä sekä Fiona että Elizabeth ehtivät menehtyä demonin kynsissä. Vai oliko tämä sittenkään ikävä asia? Miljoonan dollarin perintöpottia jäi maanantaiaamun valjetessa jakamaan enää neljä perillistä. Toivottavasti poliisi vain uskoo henkiin jääneiden sepustukset.

  Tack så mycket allihoppa!
 • Esper Genesis, ei jatkoon.

  Setä Timothyn perinnönjako taas oli puolestaan A++ ropeltamista, jossa oli hyvä Cthulhu-meno ja hauskoja hahmoja. Iso kiitos Kentille ja pelaajille hemmetin hyvästä pelistä!
Sign In or Register to comment.