Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

North of Uthen

edited January 1970 in Roolipelit
Uusi minikampanja työn alla. Tätä voisi pelata leireilläkin.

https://northofuthen.obsidianportal.com/

Comments

  • Kampanja käynnistyi lokakuun leirillä ensimmäisellä ristiretkellä. Sotaonni oli sutotuisa ja Uldall oli soturien puolella. Barbaarit eivät tätä ymmärtäneet ja vallatuilla alueilla kävi vuosien myötä väestökato. Uthenilaisten siirtolaisten korvatessa barbaarit, muutti Villihalli siirtokunnaksi.

    Peli jatkuu seuraavalla leirillä. Jos osallistuminen kiinnostaa, suosittelen tutustumista kampanjan wikiin ja hahmon miettimistä ennakkoon. Sen suunnitteluun liittyviä viestejä voi lähettää yv:nä tai FB:n kautta.
  • Edellisen pelikerran loppusaldoa piti muokata hieman, sillä Villisalin alueen väkiluku kasvoi liian suureksi "wilderness"-alueelle. "Ylimääräiset" kolonistit asettuivat itse kylään, sillä siellä maksimi on kauempana.

    Jotta väestöntiheyden rajan voi ylittää, on alue sivistettävä "borderlandsiksi". Tämä vaatii yli 1000 perheen kokonaisväkilukua ja yli 250 urbaania perhettä. Ensimmäinen vaatii vähintään viiden täyden "wilderness"-heksan valtaamista (tai useampaa vähemmän täyttä) ja jälkimmäinen 15 000 gp:n sijoitusta infraan sekä linnakylän väkimäärän kasvattamista.

    Tässä voisi siis olla jonkinlaisia tavoitteita seuraavalle ristiretkelle.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion