Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne, 13.-15.10.2017

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 13. - 15.10.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorijäsenet).

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät, ilmalämpöpumppu, uimassa voi käydä rannassa jos haluaa (matkaa noin 100 metriä), jossa myös paikka missä polttaa nuotiota.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei pahemmin löydy mistään!

Comments

 • Aiemmista ennakkotiedoista poiketen aikataulut ovat tällä kertaa suosiolliset, joten tulossa leirille koko ajaksi.

 • on 1506325949:


  Aiemmista ennakkotiedoista poiketen aikataulut ovat tällä kertaa suosiolliset, joten tulossa leirille koko ajaksi.


  Excellent!
 • Tulossa ja tällä kertaa saattaisi ehtiä taas valmistella jonkun pelin tai pari. Niistä myöhemmin.
 • Tulossa. Pelikirjat ovat vielä hyllyttämättä, joten taidan pelattaa ACKS:lla Pohjoisen valloitusta.
 • Mukaan tulossa:

  Kimeeri (Outbreak Deep Space)

  Jatkoa aikaisemmin pelatulle "Sininen" -kampanjalle. Maailma on muuttumassa. "Sininen" jakaa mielipiteitä jyrkästi ja käsittämättömiä väkivaltarikoksia, itsemurhia ja hulluuskohtauksia on liittynyt väriin. Samaan aikaan Itä-Uudenmaan Poliisi törmää Jokelassa käsittämättömään murhan ja metsästysrikoksen yhdistelmään.


  Yön Sisaret (Song of Ice and Fire RPG)

  Itävartion Yövartion miehet jatkavat kamppailua luonnonvoimia, villejä, Vieraita ja epäkuolleita vastaan yhä pienenevällä vahvuudella.


  Tikariyö (Song of Ice and Fire RPG)

  Vapautetuista orjista koottu merirosvomiehistö etsii paikkaansa.


  Kapeanmeren Kevät (Song of Ice and Fire RPG)

  Tuliluumun Kauppahuone yrittää edelleen pitää Rikkokiven saarelta saamansa sillanpääasemaa hallussa yhä laajenevien juonitteluiden ja salaliittojen pyöriessä ympärillä.
 • Mukaan tulee seuraavat pelit:

  THE HAUNT
  Pelaajahahmot ovat matkanneet pitkään tyhjällä tiellä kun tuuli yltyy myrskyksi. Etsiessään suojaa myrskyltä hahmot saapuvat kartanolle, joka tuntuu olevan ainoa vähänkin suojaisa paikka lähialueella. One-shot D&D 5th Edition käyttäen Gritty Realistic -sääntövariaatiota, valmishahmot. 3-6 pelaajaa.

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksolla nimeltä Flames of Kythorn. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  OATH OF BLOOD
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken? Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  NEMESIS STRIKES!
  Pelaajahahmojen ystävä, Christine Leigh, teatterinäyttelijätär ja laulaja, on murhattu ja hahmonne ovat saapuneet hänen hautajaisiinsa New Yorkiin 1920-luvulla. Kuka hänet murhasi ja miksi? Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.
 • Mikäli leirivastaava löytyy ja leiri pelastuu, tulen itsekin paikalle perjantai- ja lauantai-illaksi.

  Varmuuden vuoksi mukaan ainakin:

  WHITE SUMAC
  Walking Dead -tribuutti aloitettiin viimeksi kaikille (hahmoille) tutun Paul B. Whiten mökiltä, ja pelikerran lopuksi sumusta seilasi esiin rannikkovartioston kutteri White Sumac, jonka kyytiin hahmot livahtivat purijalauman jaloista. Mitä tapahtuu seuraavaksi, ja mihin tässä on oikein päädytty?

  KIRVEEN AIKA, MIEKAN AIKA
  864 A.D. "Lohikäärmelaivat tulivat sumusta. Tai niin tarina kerrotaan, mutta en muista oliko sumua vai ei. Noilla saarilla usein on, se on totta." Veljen katala surma lännen maassa huutaa kostoa, eivätkä jäljelle jääneet veljet poikineen saa rauhaa. Oikeuden perässä tässä ollaan, mahdollisuus rikkauksiin ja seikkailuihin on luonnollisesti toissijaista.

  Mahdollisesti myös:

  GLADIUS DEI
  Nykypäivä, Boston, MA. "Vannon kuuliaisuutta pyhälle katoliselle kirkolle, Kristuksen varakuninkaalle Paaville, ja pyhälle kolmiyhteiselle Jumalalle. Taistelen ristin nimessä siellä, minne minut lähetetään, taistelen tuhotakseni pimeyden voimat, jotka kristikuntaa uhkaavat. Yön verenimijän, nahanvaihtajan tai noidan en anna elää. Lupaan henkeni, sieluni ja ruumini tälle, 353:nnelle ristiretkelle. Amen" Lataa ja varmista aseesi, ja nouse Kristuksen soturina, veli!

  ARS ABOENSIS
  1324 A.D. Aasamaan kartanoa ympäröivä Ruotsin itämaan provinssi osoittautui tiettömäksi erämaaksi täynnä umpimielisiä juntteja. Metsissä liikkuu kuitenkin merkillisiä olentoja, ja tuntuu siltä että hermeettinen magia on vain osa totuutta.
 • Saavun leirille lauantaina pelauttamaan jotain. Ensisijaisesti toivon saavani 'In Darkness, a sight" pelaajia kampanjan finaaliin.

  [Delta Green] In darkness, a sight
  Season finale. Keywords: Navy SEAL, Delta Green, Antarctica, Mountains, Madness.

  Jos tämä ei toteudu otan matkaan myös jotain muuta pelautettavaa.

 • on 1507714698:


  Jos tämä ei toteudu otan matkaan myös jotain muuta pelautettavaa.


  TftL?
 • Tulen Kesärinteelle vasta kuuden jälkeen, jos olet paikalla ennen sitä ja haluat päästä sisälle, ota yhteys Kenttiin tai allekirjoittaneeseen.
 • In darkness, a sight

  WTF mitä menoa Antarktiksen natsitukikohdassa. Ja ihan lopuksi, kun melkein oltiin jo antamassa lomakkeita takaisin, GM vaan pisti, että niin joo predator ampui muuten teidän leirin tuusannuuskaksi, happy season ending!

 • on 1508144766:


  In darkness, a sight

  WTF mitä menoa Antarktiksen natsitukikohdassa. Ja ihan lopuksi, kun melkein oltiin jo antamassa lomakkeita takaisin, GM vaan pisti, että niin joo predator ampui muuten teidän leirin tuusannuuskaksi, happy season ending!


  Nobody expects the secret SS ufo base ;)
Sign In or Register to comment.