Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne, 10.-12.11.2017

edited November 2017 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 10. - 12.11.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorisojäsenet).

Leirivastaavana toimii Janne Kauhanen.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • North of Uthen jatkuu seuraavalla ristiretkellä ja jos tarpeeksi pelaajia löytyy jatkuu myös Vaarojen Saari.
 • Mukaan tulee seuraavat pelit:

  SIGNALS
  Narendran avaruusasemalta on saapunut viesti missä todetaan rounaboutin (pieni alus) nimeltä Susquehanna kadonneen Carina-tähtisumuun syvällä Shackletonin lakeudessa. Susquehanna oli tutkimassa tähtisumusta peräisin olevaa epätavallista muukalaissignaalia kun kontakti alukseen menetettiin. Pelaajahahmot ovat Galaxy-luokan aluksen miehistön jäseniä. Star Trek Adventures (uusi Modiphiüksen 2d20-järjestelmä) one-shot, valmishahmot. 3-6 pelaajaa.

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksolla nimeltä Flames of Kythorn. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  OATH OF BLOOD
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken? Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  THE LAND THAT TIME IGNORED
  Pelaajahahmot ovat retkikunnan jäseniä syvällä Amazonin viidakossa vuonna 1932. Kuuluisa tiedemies katosi retkikuntansa kanssa tutkiessaan omituista legendaa "lohikäärmemäisistä olennoista" ja pelaajahahmot ovat menossa ottamaan selvää siitä mitä edelliselle retkikunnalle kävi ja mahdollisesti pelastamaan heidät. Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  THE FIND
  Edinburgin yliopiston arkeologinen tutkimusretki on suuren löydön partaalla Egyptissä vuonna 1935. Pelaajahahmot ovat kyseisen tutkimusretken jäseniä. Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

 • on 1508411609:


  SIGNALS


  No, johan! Tämä tarina vaikuttaa hyvin kiinnostavalta.

  on 1508411609:


  THE FIND


  Samoin, kuin tämä.
 • Ehkä jopa mestoilla ja ehkä vedän viimein sen jazz-pelin mistä oli joskus puhe. 50/60 mahikset...
 • Hei!

  Olen tulossa marraskuun leirille pe - la ajaksi. Pelitarjonnasta hieman riippuen on puoleltani tarjolla muistoja 1980-luvulta, jota ei koskaan ollut (Tales From the Loop -seikkailu "Merikasetit"). Tästä ja mahdollisista muista tarinoista on tulossa tarkempia tietoja vielä lähempänä leiriä.
 • Olen kyytiä vailla. Pääsen helposti radanvartta Espoo-Helsinki-Kerava-akselille, mutta lähtö saattaa olla vasta kuuden jälkeen.
 • Nurgle käynyt taas vierailulla.
  Itse kuume alkaa olla jo ohi, mutta sen verran vahvasti juurtunut tauti etten viitsi ruveta valvomaan.
  Saatan tulla lauantaina kääntymään paikan päällä.
 • Star Trek sekä Deddu kiinnostavat. Myös Dr Loven sekä Polarin pelit. Katsotaan mihin kaikkiin lopulta ehtii.
 • MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ
  Tarinoita vinksahtaneella 1980-luvulla, jota ei koskaan ollut

  Muistoissa hyvä sää kattaa seikkailuita ruotsalaissaaristossa vinksahtaneella 1980-luvulla, Simon Stålenhagin taiteen inspiroimina.

  Kulloistenkin seikkailuiden sankareina on 2 - 4 samaa peruskoulua käyvää 3. luokkalaista kaverusta. He kaikki asuvat ja viettävät aikaansa Tukholman läheisyydessä sijaitsevien Mälarenin saarten yhteisöissä, villissä luonnossa ja omituisilla voimalaitoksilla.

  Arkirealismin ja omituisuuksien yhdistelmän myötä pelaajien tulisi olla täysi-ikäisiä. Tässä tarinassa omista 1980-luvun kokemuksista (mm. He-Man, VHS/Betamax-videonauhurit, tšekkiläisanimaatiot, pääsiäisen aika) on huomattavaa etua, mutteivat kuitenkaan ole edellytyksenä tarinaan osallistumiselle.

  Tällä kertaa tarjolla on muistoja seuraavasta tapahtumajaksosta:

  II. Merikasetit

  future_04.jpg

  Aika: Kevättalvi 1985
  Avainsanat: Divarin tuoksuinen divari, kasettiasema, ilmakehähäiriöt

  Muut huomiot:
  - Tarinassa käytetään, tarvittaessa soveltaen, Tales From the Loopin (Fria Ligan, 2017) pelijärjestelmää ja metasääntöjä, jotka käydään läpi ennen pelitarinan alkua

  - Tavoitteena on käsitellä ja kohdata edelläesitetty muisto, kestoltaan noin 3,5 - 5 h, minkä lisäksi mahdolliset hahmonluonnit ja muut pelitauot

  - Pelaajat voivat halutessaan jättää väliin yhden tai useamman käsiteltävistä muistoista ja, jos se on vain mahdollista, osallistua sitä seuraaviin tarinoihin
 • Perjantaina kutteri White Sumacin asukkaat kokeilivat kaapata purijoiden täyttämän laivan polttoainevarannot omaan käyttöön. Hiukan saatiin, vaan ei niin paljon kuin kuviteltiin. Traumoja sitäkin enemmän.

  Lauantaina Varotan asiamiehet Ecazin planeetalla kävivät kauppaa Bene Tleilaxin edustajien kanssa ja sotkeutuivat suurten huoneiden vakoojamestareiden monimutakaisiin peleihin. Yksi erä Varotalle.

  Kiitokset kaikille osallistujille!
 • Olipa poikkeuksellisen hyvä leiri!

  Perjantain Signalsissa seurattiin U.S.S. Malagan loittoryhmän toimia muukalaislöydösten tavoittamiseksi kaivosten uumenista. Pelissä koettiin useita kuumottavia tilanteita, mitkä kulminoituivat "vaiheiset vs. pirstoimet" -tulitaisteluun vihollista vastaan. Stressin alla ei kuitenkaan taivuttu, vaan tehtävä vietiin kunnialla läpi.

  Lauantaina puolestaan näppäiltiin ensisointuja chusukilaisbalisetista ehkä kypsimmässä itse pelaamassani scifi-tarinassa. Arvosanaksi 5,1 / 5.

  Kiitos puolestani kaikille kanssapelaajille ja iso kiitos pelinjohtajille!
 • Perjantaina Signalsissa selvitettiin oudon muukalaisartefaktin lähettämää signaalia ja taisteltiin romulaaneja vastaan Federaation planeetalla Modiphiuksen 2d20-järjestelmällä. Pelijärjestelmä tuntui erinomaiselta ja täytyy luultavasti ostaa kyseinen peli nyt kun Quickstart Guide on pelattu läpi.

  Lauantaina Mulmasterissa selvitettiin laajalle levinnyttä taidetapausta missä tietyt maalaukset aiheuttivat pyromaniaa. Tutkimuksessa huomattiin, että Tulen kultti oli asialla ja kyseiseen tapaukseen sekaantunut solu tuhottiin seikkailijoiden toimesta.

  Kiitos myös minun puolestani pelaajille!
Sign In or Register to comment.