Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Avoin peli-ilta Keravalla 1.11.

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Keskiviikkona 1.11. klo 16 alkaen järjestetään Keravan kirjastolla Me-talossa avoin peli-ilta. Ilta järjestetään kansainvälisen peliviikon innoittamana. Peli-iltaan ovat tervetulleita kaikki lauta-, kortti-, tietokone- tai roolipelien ystävät! Peli-illassa on mahdollisuus tutustua erilaisiin peleihin tai tulla pelaamaan tutun peliporukan kanssa ja tavata muita peleistä kiinnostuneita.

Peli-illan järjestää KURRYn pelikerho yhteistyössä Me-talojen kanssa. Lisätietoja Tuukka Kallas, puh. 045-1418844.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!