Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan 09.12.2017

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 09.12.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18:00 alkaen perinteisen jouluaterian muodossa illalliskortin lunastaneille.

Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään keskiviikkona 06.12.2017 sähköpostitse osoitteeseen tatu.salonen@iki.fi . Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä. Illalliskortin hinta on 10 euroa, ja se on maksettava yhdistyksen tilille FI11 5132 0520 0428 62 (OP 513205-242862) keskiviikkoon 06.12.2017 mennessä (muista laittaa maksun viitetekstiksi oma nimesi).

Huom! Leirimaksua ei peritä niiltä, jotka ovat lunastaneet illalliskortin mutta eivät osallistu muuhun toimintaan leirillä. Jouluaterialle voi osallistua myös yhdistyksen entiset jäsenet illalliskortin lunastamalla, eli kutsua voi jakaa myös tämän jakelun ulkopuolelle.

Jouluisin terveisin
Hallitus
Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!