Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pikkujoululeiri, Kesärinne, 08.-10.12.2017

edited January 1970 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 08.-10.12.2017 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 10 euroa (varsinaiset jäsenet) tai 5 euroa (nuorisojäsenet).

Leiriohjeet

Leirillä myös jouluruoka.

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!

Comments

 • Mukaan tulee seuraavat pelit:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksolla nimeltä Breath of the Yellow Rose. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  OATH OF BLOOD
  Pelaajahahmot ovat mafiosoja New Yorkissa vuonna 1929. Mafia, johon pelaajahahmot kuuluvat, hallitsee koko kaupunkia, mutta uusi mafiaperhe on ryhtynyt valtaamaan alueita ja viemään bisneksiä. Johtaako valtataistelu sotaan mafiaperheiden kesken? Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  THE LAND THAT TIME IGNORED
  Pelaajahahmot ovat retkikunnan jäseniä syvällä Amazonin viidakossa vuonna 1932. Kuuluisa tiedemies katosi retkikuntansa kanssa tutkiessaan omituista legendaa "lohikäärmemäisistä olennoista" ja pelaajahahmot ovat menossa ottamaan selvää siitä mitä edelliselle retkikunnalle kävi ja mahdollisesti pelastamaan heidät. Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  THE FIND
  Edinburgin yliopiston arkeologinen tutkimusretki on suuren löydön partaalla Egyptissä vuonna 1935. Pelaajahahmot ovat kyseisen tutkimusretken jäseniä. Call of Cthulhu one-shot, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.
 • Tulossa ollaan. Äänestys meikäläisen mahdollisista peleistä on käynnissä 4.12. saakka.

  http://www.kurry.fi/index.php?topic=2270.new#new
 • Mukana jos mahdollista Traveller: Bootstrap sekä ACKS: North of Uthen
 • Tulossa leirille, mutta vasta perjantaina myöhään illalla tai lauantaina aamupäivästä.
 • Olen näillä näkymin tulossa pikkujoululeirille pe - la, ja hieman muista peleistä riippuen puoleltani on tarjolla fantasia- ja/tai scifitarinaa, joista on tulossa lisätietoja vielä lähempänä itse tapahtumaa.
 • Kyytiä kaivataan Espoo-Kerava-akselilla.

 • on 1512642760:


  Kyytiä kaivataan Espoo-Kerava-akselilla.


  Mihinkä aikaa olisi tarvetta kyydille, tarkoituksena olisi 17-18  välillä liikkua Kevaralta leirille.
 • Itse lähden viherlaaksosta tuntemattomana aikana noin 16-17 välillä pähkinärinteen kautta leirille.

 • on 1512657848:


  on 1512642760:


  Kyytiä kaivataan Espoo-Kerava-akselilla.


  Mihinkä aikaa olisi tarvetta kyydille, tarkoituksena olisi 17-18  välillä liikkua Kevaralta leirille.


  Voisin päästä tuohon väliin Keravalle.
 • Beauty-Spa-2.jpg

  HUNTER, WOLF, WARG

  Tarina parantolakylpylästä joko sen ihmishenkilökunnan tai asiakkaiden - haltioiden ja kääpiöiden välisten suursotien veteraanien - näkökulmasta koettuna.

  Pelaajamäärä: 3 - 5 pelaajaa

  Ajankohta: Joko perjantaina 8.12. tai lauantaina 9.12.2017

  Kesto: Noin 5,5 - 6,5 h, minkä lisäksi halutut pelitauot

  Muut huomiot:
  - Palladium RPG:n maailman tuntemus, etenkin sen varhaishistorian osalta on eduksi, muttei edellytyksenä tarinaan osallistumiselle

  - Pelijärjestelmänä käytetään joko Dungeon World -pohjaista tai yksinkertaistettua neljän ominaisuuden pelijärjestelmää

  - "Hunter, Wolf, Warg" on teemallista jatkoa tammikuun 2015 leirillä pelattuun Tienvalajat-tarinaan

  - Pelitarinalla on jo aihepiirinsä johdosta K-18 -ikäraja
 • ^ Kiinnostelee kylpylä!
 • Edellisen ohella on tarjolla myös scifi-tarina:

  136595755d1ab0e418752d0199fc9830.jpg
  Kuva teoksesta "Un Autre Monde". J.J. Grandville. 1844.

  Kuinka käy, kun ekspatriaattien kerhossa päätetään taidenäyttelyn toteuttamisesta?

  Onko hanke mahdollinen, kun näyttelykohteet lepäävät kaukana madonreiän tuolla puolen?

  Vitkuttelun jälkeen vastuu näyttelyhankkeen läpiviennistä siirtyy lopulta jo osin eläköityneelle projektiryhmällenne. Edessänne on nyt kahden vuoden työ, jotta ovet merisiirtokunnassa voidaan avata ihmis- ja merinisäkäskävijöille jouluksi 2198.


  "Onneksi olkoon ja hyvää joulua!"
  Scifitarina BLUE PLANET:in maailmankaikkeudessa

  Pelaajamäärä: 3 - 5 projektiryhmän senioriedustajaa

  Ajankohta: Joko pe 8.12. tai la 9.12.2017

  Kesto: Noin 4,5 - 6,5 tuntia, minkä lisäksi halutut pelitauot

  Muut huomiot:
  - Pelijärjestelmänä käytetään yksinkertaistettua neljän ominaisuuden järjestelmää

  - BLUE PLANETin 1. tai 2. laitoksen asetelman ja transhumanismin perustuntemus on eduksi, muttei edellytyksenä tarinaan osallistumiselle

 • Perjantaina muinaisen druidi Teresielin katoaminen jätti Silverymoonin tärkeimmän arboreettumin nuoret druidioppilaat oman onnensa nojaan. Pelastaessaan Waterdeeppiä uhkaavalta nälänhädältä druidit tutustuivat keijumetsän oliostoon, ottivat oravan sotavangiksi ja lopulta pelastivat dryadi Ikisaarnin juuriston kauhistuttavilta vegepygmimädättäjiltä.

  Lauantaina Varotan huoneen edustajat tutustuivat tleilaxilaiseen oopperaan, matkustivat Ecazin syviin viidakoihin jossa heille esiteltiin eettisesti epäilyttävän huumekaupan toimintaa ja lopulta tekivät pakkolaskun samaan viidakkoon topteripilotin menehdyttyä kesken lennon.

  Kiitokset kaikille osallistujille!
 • Perjantaina barbaarit osoittivat ylivertaisuutensa muihin paatuneisiin rikollisiin nähden ja voittivat vapautensa. Lauantaina sekä valmisteltiin sian hyökkäystä ja myöhemmin pohdittiin taidemuseon perustamista Poseidoniin ja miten koko härveli voidaan esipanostaa mahdollisen täydellisen epäonnistumisen piiloittamiseksi ja syyn sysäämiseksi Jonkun Muun suuntaan.
 • Iso kiitos tykkikannen miehistölle, GUN DECK KREW FOR LIFE!.

  152CannonDrill_CrewStations_24pdrGun.jpg

 • on 1512914433:


  Iso kiitos tykkikannen miehistölle, GUN DECK KREW FOR LIFE!.


  Liukkaista lattioista, silmiä polttavista höyryistä, lavuaaricthulhuista ja lasinsirpaleista huolimatta Gun Deck Krew teki jälleen velvollisuutensa viimeistä mukia ja lusikkaa myöten. Kiitokset heille ja myös muille lauantai-illan työosastoille.

  P.S: Dyynin pelaajille tiedoksi, Wikisivuun on päivitetty runsaasti lisätietoa Ecazin planeetasta ja asukkaista. http://www.kurry.fi/viki/index.php/Instruments_of_Power_and_Revenge_(The_Dune)
 • Kiitokset vielä omasta puolestani pelinjohtajille perjantain vapautumisseikkailusta ja lauantain erittäin antoisasta Dune: Instruments of Power and Revenge -pelikerrasta!  Lisäksi, paljon kiitoksia Aegea: Poseidon Culture Centerin projektiryhmälle...

  - taidenäyttelyhankkeen toteuttamisen (ja samalla edustamansa tahon aluevaltauksen) hyvin verkostoitumalla pohjustanut pääsijoittaja Mardon Gilgames,
  - kuraattori- ja suunnittelijapariskunta Michel ja Remy Gerard, jolla töitä riitti taidehankintojen, kelluvan näyttelyrakenteen suunnittelun ja kaiken vakuuttamisen puolella, samalla kun toinen osapuoli kävi läpi geneettistä uudelleenmuokkausta,
  - roudarilähtöinen, pakon sanelemana laivanrakennustutkinnon suorittanut taistelusukeltaja-meripioneeri "Dansku" silvaveteraanitiimeineen
  ja
  - siirtokunnan mediassa hohtava, jo seuraavia hankkeitaan suunnitteleva seurapiirisarjayrittäjä Trudy Marius Elin,

  ... erinomaisesta ja hämmästyttävän tuloksellisesta kahdesta vuodesta Poseidonin suurimmassa pintakaupungissa!

  Valtaväestö kiittää! Ekspatriaattikerhon edustajisto kiittää! Merinisäkkäät eivät kiitä - he kaikuluotaavat.

 • on 1512914433:


  GUN DECK KREW FOR LIFE!.


  GDK4L!
Sign In or Register to comment.