Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Polarian leiripelit 08. - 10.12.2017

edited January 1970 in Roolipelit
Äänestys käynnissä 4.12. saakka!

Yön Sisaret: Yövartio kamppailua Villejä, Talvea ja Talventuojia vastaan.

Kapeanmeren Kevät: Aatelisten ja Kauppahuoneiden juonittelua, sotaa ja sopimuksia Essoksen Vapaakaupungeissa ja Kapeanmeren saaristossa.

Kimeeri: Itä-Uudenmaan Poliisi tutkii Kosmisia Kauhuja Lovecraftiaanisessa hengessä.

Instruments of Power and Revenge: Semi-eeppistä avaruusseikkailua aatelishuoneiden, kaupankäynnin, kaksintaisteluiden, juonitteluiden ja musiikin tiimoilta.

Teresielin Taimet: Kertoo joukosta nuoria druidi-oppilaita jotka joutuvat astumaan kerralla suuriin kenkiin, kun heidän opettajanaan toiminut arkkidruidi Teresiel katoaa ja Silverymoonin lähimetsät jäävät ilman druidia.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!