Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kuukauden pelikokeilu

edited January 1970 in Roolipelit
Mietiskelin, että uuden vuoden kunniaksi voisin pyrkiä lukemaan erilaisia pelisysteemejä joita on tullut hankittua viime vuosina tai joihin olen törmännyt. Ajattelin kahtalaista strategiaa:

Toisaalta voisin pelauttaa one-shotteja eri systeemeillä, ja kehittää kullekin jonkin lyhyen seikkailun testiksi.

Toisaalta siltä varalta että aika ei moiseen riitäkään, ajattelin pelauttaa "jatkuvaa" dunskukampanjaa vaihtaen sääntöjä ja systeemiä pelikertojen (tai kuukauden) vaihtuessa. Tällöin dunsku olisi valmiina ja jos vaikka seikkailuista pidetään ryhmältä toiselle kiertävää lokia, seuraavan ryhmän ei tarvitse aloittaa komppausta aivan alusta. Jollain sopivalla kertoimella voisin siirtää edellisissä peleissä mukana olleiden pelaajien uusille hahmoille alkuekspaa. Kullakin ryhmällä olisi kuitenkin vain rajallisesti aikaa eksursioonsa, joten dunskaamisen tahti olisi tavanomaista hektisempi. Pelisysteemien pitäisi myös olla sellaisia ettei hahmontekoon tuhraudu liikaa aikaa. Siinä mielessä tämä testi käy hyvin leiri/conipeliksi kelpaavien systeemien etsimiseen.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!