Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Keskustelualueen käyttöohje

Tämä ohje täydentää Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n verkkosivujen käyttöehtoja. Tällä keskustelupalstalla sana on vapaa, mutta keskusteluissa on noudatettava yleistä nettietikettiä.

YLEISET SÄÄNNÖT

Kohtele muita kirjoittajia niin kuin tahtoisit itseäsi kohdeltavan.

Toisen henkilön halventaminen tai loukkaaminen esittämällä vihjauksia, perättömiä syytöksiä ja valheita on kielletty. 

Voit olla eri mieltä muiden kanssa, mutta älä hyökkää heitä vastaan henkilökohtaisesti. Jos jonkin kirjoituksen sisältö, kielioppi tai kirjoitusasu ärsyttävät, niitä ei ole pakko lukea ja kommentoida hyökkäävästi. 

Älä käytä viestissäsi pelkkiä isoja kirjaimia, sillä se tulkitaan huutamiseksi ja on epäkohteliasta ja ärsyttävää. 

OHJEITA

Lähetä uusi aihe oikealle keskustelualueelle. Ennen kuin aloitat uutta aihetta, tarkista onko viestillesi olemassa entuudestaan sopivaa aihetta.

Otsikoi aihe selkeästi ja ytimekkäästi. Viesti kannattaa lukea läpi ainakin kerran ennen viestin lähettämistä.

VASTUU VIESTIEN SISÄLLÖSTÄ

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry ei vastaa keskusteluissa esitetyistä mielipiteistä eikä keskustelijoiden välittämän tiedon luotettavuudesta. Keskustelijat vastaavat itse viestiensä sisällöstä ja voivat joutua viesteistään juridiseen vastuuseen esimerkiksi rikoslain, tietosuojanlainsäädännön tai tekijänoikeuksia koskevien lakien perusteella. 

MAINOSTAMINEN

Keskustelualueen käyttö kaikkeen mainontaan edellyttää aina lupaa ylläpidolta. Luvatonta mainontaa tai muuta luvatonta kaupallista toimintaa harjoittavat tunnukset poistetaan sivustolta. Jäsenten häirintä lähettämällä heille mainosviestejä on kielletty.

YLLÄPITO

Ylläpito pidättää itsellään oikeuden tulkita näitä ohjeita ja sääntöjä. Moderaattorit ja ylläpito valvovat näiden sääntöjen noudattamista, ja mikäli sääntöjen rikkomuksia havaitaan, voidaan kirjoituksia poistaa ja kirjoittajan oikeudet peruuttaa joko määräaikaisesti tai pysyvästi rikkeen tyypistä riippuen. Ylläpito varaa oikeuden muokata viestejä myös muista syistä.

YHTEYDENOTTO

Jos mielestäsi jokin viesti loukkaa sääntöjä, ilmoita viesti ylläpidolle viestikentän alaosassa olevan 'Ilmoita valvojille'-linkin kautta.
Ylläpidolle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen admin@kurry.fi
Tagged:
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!