Lokakuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta.

Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Esitykset 2018 vuosikokoukselle

edited February 2018 in Yhdistysasiat
Esitykset vuosikokoukselle on toimitettava hallitukselle kirjallisena 31.1.2018 kuluessa, jotta hallitus ehtii käsitellä esitykset omassa kokouksessaan ja liittää asiat kokouksen esityslistaan.

Esitykset vuosikokoukselle voi toimittaa sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja@kurry.fi

Vuosikokouksen kokouskutsu (ja sen liitteenä esityslista) julkaistaan viimeistään 10.2.2018.
Tagged:

Comments

 • Vinkkejä esitysten tekemiseen:

  • jos esityksesi aiheuttaa kustannuksia, esitä myös miten kustannukset katetaan
   (nykyinen leirimaksu kattaa juuri ja juuri leirikustannukset, säästöä ei juurikaan kerry)

  • jos haluat että yhdistys järjestää jotain toimintaa leireillä tai leirien ulkopuolisia tapahtumia, ole itse vapaaehtoinen organisoimaan ko. tapahtuma tai sovi joku muu vastuuhenkilöksi tapahtumalle
   ("järjestetään leirillä LARP" esityksenä tuskin toteutuu, mutta "herra x on lupautunut järjestämään LARP:n leirillä y" voi saada muitakin innostumaan aiheesta)

  Muita kuumia vinkkejä?
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion