Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15. - 17.11.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Lisätietoa leiristä yhdistysasiat-alueella.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Voorumin virhetoiminnat ja puutteet

edited September 8 in Yhdistysasiat
This discussion was created from comments split from: Kurryboard vaniljan makuisena - foorumi päivittyy.
Tagged:

Comments

 • edited January 2018
  HUOMIO! ATTENTION! POZOR! ATTENZIONE! PANSIN! ATENCION! UWAGA! AANDAG! AUFMERKSAMKEIT!

  Ilmoittakaa tähän ketjuun kokemuksenne toimii/ei toimi ja millä kokoonpanolla testin olette tehneet.
 • Hyvin toimi itsellä sekä pöytäselaimella että puhelimella. Mites Kenkkis etc joilla oli teemojen kanssa ongelmia, näkyykö postaukset / html-laatikot oikein vanilllassa?

  Sinänsä hauska tuo vanilla että se on kuin purkki-ajan meininkiä (eli "on noita keskusteluja mut katonpa kaikki järjestyksessä").
 • Tuntuu toimivan (Mac+Safari ja iPhone+Safari). Tosin mitäs tässä huutelemaan, eihän mulla ole edellistenkään kanssa ole koskaan mitään ongelmaa ollut...
 • Toimii hyvin Firefoxissa.
 • Mites, Vanilla tuntuu otetun hyvin vastaan: toimii paremmin kuin nykyinen monessa eri käyttötarkoituksessa, eikä yhdessäkään huonommin.

  Koskas vaihto tapahtuu?
 • Käyttäjäpalaute on ollut normaalilla tasolla - lokitiedoista näen ketkä ovat käyneet uutta voorumia katsomassa, ja koska ei ole tullut yhtään palautetta virhetoiminnoista voidaan olettaa että niitä ei ole tullut vastaan.

  Yksi tekninen showstopper on vielä jäljellä. Kun saan testattua ratkaisun siihen, siirtymä voidaan toteuttaa.
 • Infona, tämä nykyinen voorumi toimii nykyään minulla kaikissa selaimissa ok. En tiedä mikä on muuttunut.
 • Nykyinen ei toimi kuin Chromella. Vaniljaa en ole vielä testannut kaikilla mahdollisilla.

 • on 1515058309:


  Nykyinen ei toimi kuin Chromella.


  Ja silläkin vähän niin ja näin, osa siitä ei ole kyllä selaimen syytä.

  on 1515058309:


  Vaniljaa en ole vielä testannut kaikilla mahdollisilla.


  Siellä rupeaa olemaan jo meidän yhdistyksestä aika kattava testipatteri yleisimpiä desktop- ja mobiiliselaimia (kommettien perusteella). Ja ennenkaikkea se on nyt ollut testattavana sen verran, että himokäyttäjillä (joihin muutos vaikuttaa eniten) on ollut monta kirjautumiskertaa aikaa testata eri laitteillaan, ja harvinaisemmat käyttäjätkin on ehtineet. Mä testasin Samsungin äly-TV:llä ja hyvin toimi.
 • Itse en kyllä ole saannut nykyistäkään rikki firefoxilla enkä safarilla kummallakaan..

 • on 1515170311:


  Itse en kyllä ole saannut nykyistäkään rikki firefoxilla enkä safarilla kummallakaan..


  Joku on joskus kai saanut sen rikki jollain. Go figure.
 • Vanilla on päivitetty viimeisimpään versioon ja sen myötä siirrymme käyttämään tätä.
 • Pieniä epäkäytettävyyksiä voi esiintyä siihen asti että saan siivottua konversion jäljet ja säädettyä loput asetukset kohdalleen.

  Muokkaan myös nuo foorumin ohjeet uuteen muotoon täydennettyinä lähiaikoina.

  Hihkaiskaapa tähän ketjuun ongelmista ja muista murheista jos sellaisia tähän foorumiin liittyen tulee.
 • Onko tää nyt Virallinen Totuus? Aaaaa yeeeaah... tuntuu 2000-luvulta.
 • No niin @Werewolf , pitikö teema rikkoa heti kättelyssä? Quotes-plugin aiheuttaa pientä epäyhteensopivuutta teeman kanssa, otetaan työlistalle.
 • Millä ihmeellä tässä käkättimessä pääsee ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin ilman että täytyy kahlata? "new" ikonin voisi olettaa olevan linkki mutta moista lystiä ei ole...
 • edited January 2018
  depili said:
  Millä ihmeellä tässä käkättimessä pääsee ketjun ensimmäiseen lukemattomaan viestiin ilman että täytyy kahlata? "new" ikonin voisi olettaa olevan linkki mutta moista lystiä ei ole...
  Tämä on smf-konversion aiheuttama ongelma - yritän ajaa patchin tietokantaan lähipäivinä.

  Ongelman ydin on siinä, että viestiketju ei ole järjestelmän mielestä lukematon ennen kuin sen on kahlannut läpi. Sen jälkeen latest-linkitys toimii kuten pitääkin, eli vie uusimpaan lukemattomaan viestiin.
 • Ei toiminut kyllä tämänkään ketjun osalta vaikka olen jopa käynnyt kirjoittamassa tänne.... toiminto "mark all as read" kyllä merkkasi kaiken tauhkan luetuksi ja tämän jälkeen vain paikkoihin missä on uusia viestejä tulee tuo tägi, mutta se ei tee mitään edes jo vierailluissa paikoissa.
 • Varmistetaans vielä @depili

  Aihelistauksessa olevat viestiotsikot pitäisi pitää sisällään 'latest'-ohjauksen, ja sen pitäisi viedä linkkinä viimeisimpään viestiin tai viimeisimpään lukemattomaan jos niitä on.

  https://www.kurry.fi/voorumi/discussion/2234/leirivastaava-haussa#latest

  Mutta sulla linkki vie aiheen ensimmäiseen viestiin? 

 • taxall said:
  No niin @Werewolf , pitikö teema rikkoa heti kättelyssä? Quotes-plugin aiheuttaa pientä epäyhteensopivuutta teeman kanssa, otetaan työlistalle.
  Admin-näkymällä rikkoo vielä hieman leiskaa, mutta user-näkymässä korjattu.
 • pikemminkin näköjään yrittävät mennä loppuun mutta sitten sivu jatkaa latautumistaan ja päädytään ihan metsään eikä todellakaan sinne minne piti, näköjään joku js-viri sen sijaan että pelattaisiin ankkureiden kanssa
 • Eli niin kauan kun sivulla on pelkkää tekstiä eikä kuvia niin homma jopa toimii oikein, yksikin kuva sekottaa kohdan mihin linkki vie.
 • En pysty toistamaan tuota "latest"-ohjauksen häiriötä win-alustalla millään yleisellä selaimella. Täytynee tukeutua johonkin applenistikoodariin aiheen osalta.
 • windows ja firefox mulla on :) ja esimerkiksi tämä ketju tuppaa aina menemään ruvelle ellei kuvia ole välimuistissa tallessa ja ne tämän takia ladataan uudestaan.
 • Sinänsä omituista että myönnät koskeneesi windows-alustaan... Onko puhdas ffox vai joku muokattu versio? En pysty toistamaan win10+ffox 57.0.4 yhdistelmällä.

  Täytyy vielä jossain välissä penkoa myslin syvyyksiä, jos konversiossa on mennyt jokin bitti poikittain sun asetuksien osalta - kukaan muu kun ei toistaiseksi ole vastaavasta ongelmasta ilmoittanut.
 • Ainahan mulla on ollut kolme eri käyttistä ajossa... ja kymppiin en koske.
 • Ja battletech-viestiä ei edes pysty lukemaan koska linkki johtaa vain 404-sivulle.
 • edited January 2018
  depili said:
  Ja battletech-viestiä ei edes pysty lukemaan koska linkki johtaa vain 404-sivulle.
  Joo, kikkailen tällä hetkellä yhden redirect-idean kanssa. Btech-viesti tulee luettaviin myöhemmin tänään kun lopettelen.

  EDIT: Kikkailu lopetettu. Em. viesti luettavissa.
Sign In or Register to comment.