Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Peliä perjantaisin

Perjantaisin peliä kaipaaville löytyisi tilaa ryhmästämme. Pelit luonani Leppävaarassa peliaika n. 19-01. Pelipäiviä olisi 1-3 kuukaudessa sen mukaan miten aikataulut saadaan sovitettua yhteen. Joka pelikerralle ei tarvitse päästä, mutta olisi hyvä jos etukäteen pystyisi arvioimaan aktiivisuuttaan. Peliryhmässä useita kurrylaisia.

Pääpelinä alkaa Cthulu Dreamlands -kamppis "Sense of Sleight of Hand Man". Sen ohessa pyörii kuukauden kokeilu (dunskausta eri säännöillä) ja joitain one-offeja.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!