Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Pelijärjestöjen verkostoitumishanke - Pääkaupunkiseudun tapaaminen

Ehtisikö joku Kurrystä osallistumaan tähän?

"

Pelijärjestöjen verkostoitumishanke -Pääkaupunkiseudun tapaaminen

Minun pelihistoriani 2018 näyttelyn yhteydessä Suomen roolipeliseura ry:n Pelijärjestöjen verkostoitumishanke kokoontuu 22.4.2018 Espoon Entressen kirjastolla kello 12:15-15:00. Alustavana kokoontumispaikkana toimii ”Sininen huone”-kokoustila.

Peljärjestöjen verkostoitumishanke kokoaa pelikulttuurin harrastustoimijoita yhteen ja pyrkii luomaan yhteiskunnallisesti ja kulttuurillisesti vaikuttavaa verkostoa aiheen piiriin, jossa toimijat voivat jakaa ideoita ja voimavaroja, tehdä yhteistyötä ja tukea uutta sekä olemassa olevaa toimintaa. Toiminnan ideat ovat saaneet tukea ympäri Suomea ja sen puitteissa on jo kokoonnuttu myös monin paikoin Suomea. Nyt on etelän vuoro kokoontua ja kuulla asiasta virallisesti ensimmäistä kertaa.

Kokoontumisessa käydään hankkeen elinkaarta tähän päivään asti lyhyesti ja keskustelemme hankkeen mahdollisuuksista sekä tulevaisuuden suunnitelmista.
Tapaaminen on avoin kaikille järjestäytyneestä pelitoiminnasta kiinnostuneille ja siinä mukana oleville. Esim. yhteisöt, järjestöt, julkiset toimijat ja oppilaitokset.

Osallistujat voivat ilmoittautua ennakkoon sähköpostilla osoitteen pauli.hulkkonen@espoo.fi. Ennakkoilmoittautuminen olisi toivottavaa, jotta osaamme varata oikean kokoisen tilan tapaamiselle, jos kävijämäärä ylittää alustavat odotukset.

Saa jakaa eteenpäin, esim omille sidosryhmille tai yhteisöille ;)

Tervetuloa!"

Comments

 • The user and all related content has been deleted.
 • Teoriassa voisi onnistua,  mulla on poikkeuksellisesti vapaata.
 • Todennäköisesti pääsen paikalle, riippuen miten särki juuri tuolloin sattuu olemaan.
 • Tämä olisi siis seuraavana sunnuntaina, näyttäisi vahvasti siltä että pääsen itse paikalle
 • depili said:
  Tämä olisi siis seuraavana sunnuntaina, näyttäisi vahvasti siltä että pääsen itse paikalle
  Sama mulla. en nyt pidätä hengitystäni että tästäkään mitään järisyttävää saadaan aikaiseksi mutta kaipa sitä voi mennä meininkiä ihmettelemään.
 • Lähetän mailin että Kurrystä olisi tulossa kaksi.
 • Vaikka paikalla oli valitettavan vähän ihmisiä niin ideoita ja hyviä juttuja riitti. Pauli Hulkkonen on siis puuhaamassa roolipelialalle enemmänkin koko suomen kattavaa yhteiselintä, joka voisi tarjota esimerkiksi keskitetyn tapahtumakalenterin.

  Samalla myös avattiin kontaktia Helsingin yliopiston roolipelijärjestöön, Alter Egoon, jonka viikkotoiminta sisältää tiistaisin olevan kerhoillan. Kerhoilloissa pöyrii tällä hetkellä nelisen roolipelikampanjaa.

  AE:ta on myös mietityttänyt että mitä kautta tarjota mahdollisuuksia harrastuksen jatkamiseen ihmisten valmistuessa, johon Kurry olisi yksi hyvä mahdollisuus.

  Lähetin keskustelun pohjalta vielä sähköpostia AE:n hallitukselle sekä yhdistyksemme hallitukselle.
 • Ja olisi varmaan hyvä, jos Joku ehtisi käymään AE:n peli-illassa joku tiistai nuuhkimassa ja ihmettelemässä, mahdollisesti jopa pelin kanssa tarjoamassa maistiaisen...
 • AE:ssa on ainakin aiemmin ollut hyvä meininki, eli siellä kannattaa vierailla.
 • Jooh, vaikutti varsin elinvoimaiselta, siinä missä ORC on ilmeisesti nykyään lähes kuollut...
 • Hyvää työtä depili! Ei ihmekään jos ORCista ei tule ketään meidän leirille jos siellä ei enää käy ketään.
 • Depilillä on suunnitelmissa antaa Örkille lopullinen coup de grace varastamalla ne viimeiset kaksi jäsentä Kurryyn... 
 • Eipä ole ollut juurikaan yhteyksiä itselläni enää örkkiin päin. Mutta asiaan; tuonne AE:lle olisi kyllä hyvä Jonkun ehtiä pyörähtämään, itselläni heidän kerhopäivänsä, tiistai, on varsin huono, koska silloin on myös hacklabejen avoin tiistai, jolloin pitäisi olla estämässä ihmisiä sahaamasta sormiaan...
 • Voisin virittää jonkin one-offin tms. ja käydä siellä joku tiistai pistäytymässä.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!