Lokakuun leiri on peruttu koronatilanteen johdosta.

Lisätietoa asiasta täältä.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Leiri, Kesärinne 01.08.- 05.08.2018

edited August 2018 in Yhdistysasiat
Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 01.08.- 05.08.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa keskiviikkona klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00. 

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 20 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Leiriohjeet

Leirikeskuksessa on yöpymismahdollisuudet 62 hengelle 2-8 hengen huoneissa. Salissa on takka, ulkona suojassa on toinen takka, keittiö täysin varusteltu isoine kylmäkoneineen, sauna lämpiää joka ilta (vuorot sekä miehille että naisille). Iso sali, missä on paljon tilaa pelata lauta- ja figupelejä. Lukuisia pienempiä tiloja, missä pelata mm. roolipelejä tai mitä tahansa pelejä. TV/AV-laitteet löytyvät.

Tämän parempaa paikkaa rooli-, lauta- ja figupeleille ei löydy mistään!
Tagged:
«1

Comments

 • Painotetaan vielä erikseen: 

  Leiri alkaa KESKIVIIKKONA 1.8. klo 17:00 ja päättyy sunnuntaina 5.8. klo 14:00.
 • Tulossa leirille heti kärkeen ja poistumassa la iltana tai viimeistään la-su välisenä yönä. Mukaan tulee alustavasti ainakin Instruments of Power and Revenge (The Dune) ja Kimeeri (eli Sinisen jatko-osa). Lisäksi varmaan jotain Tulen ja Jään Laulua.
 • edited July 2018
  Tulen koko leiriksi.

  Mukaan tulee
  • Traveller: Bootstrap
  • Kirottu Päiväkirja aka. Dwarven Delve
  • World of Dungeons: Vaarojen Saari
  • Dead Teenager (pelinjohtajaton nopea kauhupeli slasher-leffatyyliin)
  • Geiger Counter: Hubris (pelinjohtajaton nopea kauhupeli Alien-leffan hengessä)
  • Kingdom (pelinjohtajaton peli yhteisön kohtalosta)
  • Downfall (pelinjohtajaton peli yhteisön tuhosta)
  • Quiet Year (pelinjohtajaton Post-Apocalypose-peli yhteisön kohtalosta)
  • Star Trek - Away Team (Ropeconissa pelattu episodimuotoinen nopea rope)
  • X-COM-lautapeli (appiavusteinen strateginen yhteistyölautapeli neljälle pelaajalle)

 • edited July 2018
  Tarkemman harkinnan jälkeen mukaan tulee:
  • Instruments of Power and Revenge (Dune): Vanha kampanja, rajoitetusti paikkoja uusille pelaajille.
  • Kimeeri (Outbreak: Deep Space): Vanha kampanja, rajoitetusti paikkoja uusille pelaajille.
  • Southern Reach: Sarja kampanjan omaisesti toisiinsa liittyviä seikkailuita. Pääsääntöisesti jokaiseen "Partioon" tehdään uudet hahmot. Lisätietoa Wikissä: https://www.kurry.fi/viki/index.php/Southern_Reach_(Southern_Reach)
  • One step away from the Deep (Mechwarrior): Uusi kampanja, josta vasta intro pelattu.
  • Tulen ja Jään Laulun vanhoja kampanjoita voidaan myös jatkaa mikäli vanhoja ryhmiä saadaan kasaan.
 • edited July 2018
  Mulmaster-kampanja on kääntynyt jo loppusuoraa kohti, enää kuusi jaksoa jäljellä! Mukaan tulee siis:

  ELEMENTAL EVIL
  Seikkailut Mulmasterissa jatkuvat jaksoilla nimeltä The Drowned Tower sekä Mayhem in the Earthspur Mines. D&D 5th Edition, suurimmalla osalla hahmot, uusia tehdään tarvittaessa. 3-8 pelaajaa.

  THE IRON-BANDED BOX
  Seikkailu sijoittuu Japaniin vuonna 1518. Pelaajahahmot ovat vastikään surmatun daimyônsa tähden rônineiksi päätyneitä entisiä samuraita, jotka vaeltavat tien päällä etsimässä onneansa. Japania vaivaa tukahduttava helleaalto samalla kun hahmot saapuvat Kôhai-Muran kylään. Call of Cthulhu 7th Edition, valmishahmot. 4-6 pelaajaa.

  IN MEDIAS RES
  Lyhyt 15-60 minuutin mittainen kohtaus Missourissa suuren myrskyn aikaan 90-luvun alussa. Erittäin intensiivinen peli, jossa roolipelaaminen pääosassa. Voidaan johtaa useammalle ryhmälle pitkin leiriä lyhyen kestonsa ansiosta. Call of Cthulhu 6th Edition, valmishahmot. Vain ja ainoastaan neljä pelaajaa.
  • Instruments of Power and Revenge (Dune)
  • One step away from the Deep (Mechwarrior)
  Kiinnostaa!

 • Kentti said:

  THE IRON-BANDED BOX

  Kiinnostaa myös tämä.
 • Olen torstaina tulossa mukanani Praedor kamppis. Varmaan vielä torstaina en pelauta mutta pe-la akselille voin imaista 3-5 tyyppiä siihen. Torstaina kiinnostelisi kyllä hypätä jonkin kelkkaan mukaan (paikalla noin kello 17).
 • polaria said:
  Tarkemman harkinnan jälkeen mukaan tulee:
  • Instruments of Power and Revenge (Dune)
  Kyllä kiinnostaa! Taitaa jo paroni tietää, että olisi seinän takana perikatoa tarjolla.
 • edited July 2018
  Rami_L said:
  polaria said:
  Tarkemman harkinnan jälkeen mukaan tulee:
  • Instruments of Power and Revenge (Dune)
  Kyllä kiinnostaa! Taitaa jo paroni tietää, että olisi seinän takana perikatoa tarjolla.
  https://www.youtube.com/watch?v=4dJ0ISaTLCc

  Ei mulla muuta. ;)
 • Misu said:
  Olen torstaina tulossa mukanani Praedor kamppis.
  Kiinnostaa!
 • Hei,

  Olen tulossa leirille näillä näkymin to 2.8. Omalta puoleltani on tarjolla seuraavia pelitarinoita, joita voidaan pelata jos vapaita ja kiinnostuneita pelaajia löytyy (lisätietoja tarinoista löytyy Spoiler-painikkeen takaa):

  Polstjärnan [+H, Beta 1 - Pelitestaus]  Alle vuosi sitten saimme todisteet maapallolla olevasta toisenlaisesta elämästä. Se on kenties ollut aina rinnallamme, mutta vieraan luonteensa vuoksi ei ole vuorovaikuttanut ekosysteemimme kanssa. Nyt tämä "toinen elämä", tai "varjobiosfääri" on reagoinut johonkin 2010-luvulla tapahtuneeseen murrokseen.

  Se kasvaa. Se kiihdyttää aineenvaihduntaansa. Se aktivoituu.

  Muutosten sarjan kautta varjobiosfääri on aloittanut nyt kanssakäymisen meidän biosfäärimme kanssa. Ensikosketus siihen tapahtui bioteknologia-alan tutkimuskeskuksessa Amerikan Yhdysvalloissa. Laitoksen tuhoon johtaneen maaperämuutosten sarja saatiin mitattua.

  Tapahtuman tallenteet ja romahtaneen laitoksen omistavan norjalaisen New Horizons SA:n voimavarat on suunnattu ilmiön etsimiseen ja paikantamiseen. Viitteitä varjobiosfäärin olemassaolosta on myös löytynyt. Nyt yhtiön tuore ja pätevä asiantuntijaryhmä lähetetään tehtävälle, missä varjobiosfäärin kohtaaminen on mahdollisimman todennäköistä.

  Tuntematon rinnakkaiselämä odottaa.

  Tervetuloa mukaan!

  - - -

  "Polstjärnan" [+H, Beta 1 - Pelitestaus]

  +H on pelitestivaiheessa oleva suomalainen pöytäroolipeli. Pelin on suunnitellut Petri Leinonen, jonka edeltävä kädenjälki löytyy kunnianhimoisesta Vuosisata-kampanjasta ja The Quick -roolipelistä (Myrrysmiehet Oy, 2018). +H kertoo bioteknologiayrityksen kenttätiimistä ja tämän jäsenten kosketuksesta ihmisille vieraan varjobiosfäärin kanssa.

  Peli edustaa lajityypiltään nykypäivään ajoittuvaa tieteiskauhua. Teemoiltaan +H käsittelee:
  - Ryhmän muodostumista paineen alla
  - Tuntemattoman kohtaamista
  - Kauhua jota pätevä joukko toimijoita joutuu kokemaan odottamattomien tilanteiden edessä.

  Pelin säännöt pohjautuvat Powered by the Apocalypse -pelien (mm. Dungeon World, Monster Hearts) tekniikoihin. Tästä huolimatta +H poikkeaa tunnelmaltaan, tarinankerronnan ponnelta ja painotukseltaan muista PbtA-järjestelmään perustuvista peleistä. Pelissä käytetään kahta d6-noppaa. Niiden lisäksi pelaajien tukena on sääntöjä vaiheittain esitteleviä kortteja.

  Aika: To 2.8., pe 3.8. tai la 4.8.2018

  Pelaajia: Joko 3 tai 4 pelaajaa

  Peliaika: Noin 4 - 6 tuntia, minkä lisäksi +0,5 - 1 h pohjustukseen +0,5 h pelikerran jälkeiseen palautekeskusteluun pelitestauksen edistämiseksi + halutut pelitauot

  Muita huomoita:
  - "Polstjärnan" on +H:n pelitestuksen virallinen kertapeli-seikkailu

  - Tarina sijoittuu Pohjois-Norjaan, ajoittuen vain muutamia kuukausia tulevaisuuteen. Tarinan avainaiheita ovat: "pätevä asiantuntijaryhmä", "laiva ahtojäissä", "näytteiden noutaminen", "tutkimuksen jälkien tuhoaminen" ja "mediahiljaisuus".

  - +H:n maailman tai pelin ennakkotuntemus ei ole tarvittua tarinaan osallistumiselle. Itse asiassa, jos olet jo pelannut tarinan (esimerkiksi RoPeConissa) ja haluat silti osallistua, pidäthän sen tapahtumat visusti pelaajatietona, kiitos!

  - Pelikerran jälkeen käydään palautekeskustelu +H:n pelitestauksen edistämiseksi

  - - -

  MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ: Flipperikuninkaat
  Tarinoita vinksahtaneella 1980-luvulla, jota ei koskaan ollut  Kevättalvisten vesivahinkojen johdosta koulusta on annettu muutama päivä vapaata. Ne on mahdollista viettää tuoreeltaan avatussa pelihallissa.

  Nyt voidaan lopulta selvittää ketkä ovat saaristopitäjän flipperikuninkaita vuonna 1985!

  - - -

  MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ: Flipperikuninkaat

  Aika: To 2.8., pe 3.8. tai la 4.8.2018

  Pelaajia: 3 - 5 täysi-ikäistä pelaajaa

  Pelin kesto: Noin 4,5 - 5,5 h + 1 h tarvittaessa hahmonluontiin + halutut pelitauot

  Muita huomioita:
  - MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ kattaa seikkailuita ruotsalaissaaristossa vinksahtaneella 1980-luvulla, Simon Stålenhagin taiteen inspiroimina

  - Tarinassa käytetään Tales From the Loopin (Fria Ligan, 2017) pelijärjestelmää ja metasääntöjä, jotka käydään läpi ennen pelitarinan alkua

  - Tämän seikkailun sankareina on 2 - 4 samaa peruskoulua käyvää noin 11-vuotiasta koululaista. He kaikki asuvat ja viettävät aikaansa Tukholman läheisyydessä sijaitsevien Mälarenin saarten yhteisöissä, sen villissä luonnossa ja varsin omituisilla voimalaitoksilla.

  - Omista 1980-luvun kokemuksista ja muistoista (mm. purkkatarrat, lainattavat videonauhurit, koulukirjojen tuoksu) on merkittävää etua, mutteivat kuitenkaan ole edellytyksenä tarinaan osallistumiselle

  - Edeltäville pelikerroille osallistuneilla on mahdollista jatkaa samoilla hahmoilla
 • edited August 2018
  Rami_L said:

  Polstjärnan [+H, Beta 1 - Pelitestaus] Tämä kiinnostelee jos tilaa vielä on.  B) • Rami_L said:

  Polstjärnan [+H, Beta 1 - Pelitestaus]

  MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ: Flipperikuninkaat
  Tarinoita vinksahtaneella 1980-luvulla, jota ei koskaan ollut

  Molemmat kiinnostavat.
 • Paikalle tulossa torstaina, ja mukana pitkään huhuttu "keijupeli":

  Near or far, together
  Changeling: The Dreaming -maailmaan sijoittuva 4-5 hengen peli
  Jazz soi, rakkautta on ilmassa ja seikkailu kutsuu! Vaan onko nuoren parin onnella tulevaisuutta, kun kotitontun on todistettava omistautumisensa appiukolle? Kosintaa todistavilla on mahdollisuus edesauttaa kosijaa urhoollisuutensa osoituksessa ja valan pitämisessä.
 • Tanja said:
  Near or far, together
  Changeling: The Dreaming -maailmaan sijoittuva 4-5 hengen peli
  Tämä kiinnostaa! :)
 • edited August 2018

  Kentti said:
  ELEMENTAL EVIL
  THE IRON-BANDED BOX
  IN MEDIAS RES

  Kaikki näistä kiinnostaa, erityisesti tuo keskimmäinen.
  Minä päivänä tai päivinä pelauttamassa?
 • edited August 2018

  Rami_L said:

  Polstjärnan [+H, Beta 1 - Pelitestaus]
  MUISTOISSA HYVÄ SÄÄ: Flipperikuninkaat
  Kumpikin kiinnostaa.
  (Onpa muuten paska tämä uusi foorumi, viestin editointi ihan kamalaa.)

 • Tanja said:
  Near or far, together
  Changeling: The Dreaming -maailmaan sijoittuva 4-5 hengen peli


  Ui. Pelannut faereja viimeksi varmaan 10v sitten. Kiinnostaisi.
Sign In or Register to comment.