Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Syväläiset seikkailee jälleen

The user and all related content has been deleted.
Tagged:

Comments

 • Doodle pystyyn!
 • Facebookissa Kenkkiksellä olikin jo joku kysely jonkisen aikaa sitten.
 • The user and all related content has been deleted.
 • Mun osalta tilanne oli se, että varauksia olisi pitänyt tehdä kesällä jolloin syksystä ei ollut vielä mitään tietoa. Nyt näyttäis olevan auttamatta myöhässä.
 • polaria said:
  Mun osalta tilanne oli se, että varauksia olisi pitänyt tehdä kesällä jolloin syksystä ei ollut vielä mitään tietoa. Nyt näyttäis olevan auttamatta myöhässä.
  Suomen Lovecraft-seuran näytöksestä taisi jäädä lippuja yli. Pistän linkkiä Fesen puolella.
 • Sain hämmästyttävällä tuurilla lipun tämän illan näytökseen. Oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Nyt on luvassa vuoden 2019 keväälle lisänäytöksiä, jotka ei (ehkä) ole vielä kaikki loppuun myytyjä.

 • polaria said:
  Sain hämmästyttävällä tuurilla lipun tämän illan näytökseen. Oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Nyt on luvassa vuoden 2019 keväälle lisänäytöksiä, jotka ei (ehkä) ole vielä kaikki loppuun myytyjä.
  Hyvä kuulla. Suosittelen lämpimästi muitakin kiinnostuneita varaaman lippunsa esitykseen.

 • "Herefordshiresta Britanniasta löydetty uusi laji, koko nimeltään Sollasina cthulhu, ei ollut suurensuuri, vain ison hämähäkin kokoinen. Mutta kun runsaan sentin mittainen otus levitti 45 panssaroitua putkijalkaansa, pedotkin kavahtivat, brittiläis-yhdysvaltalaisen tutkimuksen tekijät arvelevat."


Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!