Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Syväläiset seikkailee jälleen

http://www.tikkurilanteatteri.fi/index.php/portfolio/items/hulluuden-vuorilla/

Tikkurilan Teatterin syysohjelmiston avaus on kauan odotettu H. P. Lovecraft -trilogian päätösosa!

Tikkurilan Teatterissa sukelletaan jälleen kulttikirjailija H. P. Lovecraftin (1890-1937) kosmisen kauhun syvyyksiin, kun Aarne Lindenin ohjaama ja dramatisoima Hulluuden vuorilla saa ensi-iltansa syyskuussa.

Vuonna 1930 Miskatonicin yliopisto teki epäonnisen tutkimusmatkan Etelämantereelle, jonka aikana moni retkikuntalainen menetti henkensä epäselvissä olosuhteissa. Retkikunnanjohtaja, professori William Dyer, on johdonmukaisesti vaiennut kaikista matkan kammottavista yksityiskohdista, mutta muutamaa vuotta myöhemmin hän muuttaa mielensä saatuaan vihiä uuden tutkimusmatkan valmisteluista. Nyt Dyer aikoo kertoa mitä todella tapahtui noilla kuoleman ja kylmyyden kentillä siinä toivossa, että Antarktis jätettäisiin rauhaan nyt ja tulevaisuudessa…

Hulluuden vuorilla päättää Tikkurilan Teatterin H. P. Lovecraft -esitysten trilogian. Aikaisemmin teatterissa on nähty Charles Dexter Wardin tapaus (2013) sekä Cthulhun kutsu (2015). Kaikki kolme näytelmää on ohjannut ja kaksi viimeisintä myös dramatisoinut Aarne Linden. Hulluuden vuorilla on kulttikirjailija H.P. Lovecratin (1890-1937) tunnetuimpia tarinoita ja tärkeä osa niin sanottua “Cthulhu Mythosta”, eli “kauhujen pantheonia”, joka on toiminut laaja-alaisena innoittajana taiteilijoille jo melkein sadan vuoden ajan.

“Lovecraftin kosminen kauhu syntyy, kun ihminen tajuaa merkityksettömyytensä ja tilapäisyytensä suhteessa maailmankaikkeuden äärettömyyteen. Tuon ymmärryksen valossa, kuolema voi olla vaihtoehdoista armollisin.”
– Aarne Linden, Tikkurilan Teatterin H. P. Lovecraft -trilogian esitysten ohjaaja
Tagged:

Comments

 • Doodle pystyyn!
 • Facebookissa Kenkkiksellä olikin jo joku kysely jonkisen aikaa sitten.
 • Joko teatterikäynnit on suunniteltu? Jäljellä on enää lippuja kahteen näytökseen!

  https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=10782

  Omalta kohdalta meni tämä puihin, sillä jäljellä olevat ajankohdat eivät osu kalenterin vapaisiin kohtiin :(
 • Mun osalta tilanne oli se, että varauksia olisi pitänyt tehdä kesällä jolloin syksystä ei ollut vielä mitään tietoa. Nyt näyttäis olevan auttamatta myöhässä.
 • polaria said:
  Mun osalta tilanne oli se, että varauksia olisi pitänyt tehdä kesällä jolloin syksystä ei ollut vielä mitään tietoa. Nyt näyttäis olevan auttamatta myöhässä.
  Suomen Lovecraft-seuran näytöksestä taisi jäädä lippuja yli. Pistän linkkiä Fesen puolella.
 • Sain hämmästyttävällä tuurilla lipun tämän illan näytökseen. Oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Nyt on luvassa vuoden 2019 keväälle lisänäytöksiä, jotka ei (ehkä) ole vielä kaikki loppuun myytyjä.

 • polaria said:
  Sain hämmästyttävällä tuurilla lipun tämän illan näytökseen. Oli ehdottomasti katsomisen arvoinen. Nyt on luvassa vuoden 2019 keväälle lisänäytöksiä, jotka ei (ehkä) ole vielä kaikki loppuun myytyjä.
  Hyvä kuulla. Suosittelen lämpimästi muitakin kiinnostuneita varaaman lippunsa esitykseen.

 • "Herefordshiresta Britanniasta löydetty uusi laji, koko nimeltään Sollasina cthulhu, ei ollut suurensuuri, vain ison hämähäkin kokoinen. Mutta kun runsaan sentin mittainen otus levitti 45 panssaroitua putkijalkaansa, pedotkin kavahtivat, brittiläis-yhdysvaltalaisen tutkimuksen tekijät arvelevat."


Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!