Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Let's kulttuuri! KURRYn jäsenille teatterialennuslippuja syys-lokakuulle Teatteri Toivolla

edited July 2018 in Yleinen keskustelu
Hip-hip!

Otsikon mukaisesti olisi tarjolla kaikille Kurryn jäsenille kympillä (normaalisti 25€, opiskelijat/työttömät/varusmiehet/eläkeläiset 15€) maailmanlopun näytelmään "Lauluja Tyhjästä Maasta" Teatteri Toivolla.


"On kulunut 15 vuotta siitä, kun viruspandemia tuhosi lähes koko ihmiskunnan.
Kun Tuomon rakastettu kuolee, hän lähtee kulkemaan eristäytyneestä turvapaikastaan kohti etelää. Matkalla hän kohtaa ihmisiä, joita yhdistää yksi asia, päämäärättömyys.
Onko elämällä enää mitään merkitystä ja voiko kuolleesta maailmasta löytyä enää lohtua?
”Hitto et tääl on hiljasta.”
”Eiks täällä aina oo?”
”Joo mut jotenki se unohtu heti ku törmäs teihin. Ei olla pitkään aikaan törmätty ihmisiin, jotka… noh, emmä tiiä… liian monessa paikassa on ihan elotonta nykyään.”
Lauluja Tyhjästä Maasta on Teatteri Toivon näytelmä, joka tutkii ihmisluontoa yhteiskunnan jälkeen. Mitä jää jäljelle, kun turvallisuus korvataan yksinäisyydellä ja toivo hiljaisuudella?
Ohjaajat Sara Salmenmäki ja Ville Haikola saavat upeasta näyttelijäkaartista ulos voimakkaan tunnemaailman, vaikka ympäröivä maailma tarjoaa vain surua ja menetystä."

Alennus koskee seuraavien päivien esityksiä:

TO 27.9. KLO 19.00
PE 28.9. KLO 19.00
KE 10.10. KLO 19.00
PE 12.10. KLO 19.00
LA 13.10. KLO 19.00

Huomio, että tämä koskee ovelta haettuja lippuja eikä Tiketistä/Holvista ostettuna.
Alennuksen saat kun sanot ovella olevasi Kurryn jäsen.

Lisätietoja näytelmästä ja muuta Teatteri Toivosta: www.teatteritoivo.net


Jos ahdistelin teitä jo Coneilla, kestänette tämänkin.

- Misu Koskimies

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion