Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan 15.12.2018

edited December 2018 in Yhdistysasiat

Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan


Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 15.12.2018 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18:00 alkaen perinteisen jouluaterian muodossa illalliskortin lunastaneille. 

Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään tiistaina 11.12.2018 sähköpostitse osoitteeseen tatu.salonen@iki.fi . Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Illalliskortin hinta on 10 euroa, ja se on maksettava yhdistyksen tilille FI11 5132 0520 0428 62  keskiviikkoon 12.12.2018 mennessä (muista laittaa maksun viitetekstiksi oma nimesi). 

Huom! Leirimaksua ei peritä niiltä, jotka ovat lunastaneet illalliskortin mutta eivät osallistu muuhun toimintaan leirillä. Jouluaterialle voi osallistua myös yhdistyksen entiset jäsenet illalliskortin lunastamalla, eli kutsua voi jakaa myös tämän jakelun ulkopuolelle.

Jouluisin terveisin
Hallitus
Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry


Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion