Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kurry @ Whatsapp

Yleistä viestintää varten kurrylle on perustettu Whatsapp-ryhmä. Jos käytät Whatsappia eikä sinua ole ryhmään liitetty, ilmianna itsesi täällä.
Tagged:

Comments

  • Tuli myöskin mieleen se, että nykyään monet peliyhteisöt käyttävät viestintäänsä discordia: https://discordapp.com/ tarjoaa tekstiviestinnän lisäksi myös mahdollisuuden puheviestintään, uuskumma ajatus on esimerkiksi pelata roolipeleja discordin yli.

  • Herranjestas mitä modernia hapatusta! 😅 
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!