Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 15. - 17.11.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Lisätietoa leiristä yhdistysasiat-alueella.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

BattleTech Clan Invasion Kickstarter

https://www.kickstarter.com/projects/450703636/battletech-clan-invasion

Vaikka tunnetusti on kova klanipäiden ystävä olekaan, tämä kickstarter tuo mukanaan lisämaaleina sellaisia figuja joita tässä on "vähän odoteltu".

Kickstarterin eteneminen on mennyt ennakoidusti, varsinainen tavoite (30,000 USD) tavoitettiin seitsemässä minuutissa, ja nyt mennään jossain 900k USD päällä. Ainoa mikä hiukan huolestuttaa on Catalystin tyyli hoitaa bisneksiään, että saas mitä oikeasti saadaan valmiiksi asti. Lisäksi lähetyskulut on todennäköisesti 5x se summa minkä kehtaa kickstarteriin pistää, kun jenkkipelistä on kyse.

Comments

 • edited July 23
  taxall said:
  Vaikka tunnetusti on kova klanipäiden ystävä olekaan, tämä kickstarter tuo mukanaan lisämaaleina sellaisia figuja joita tässä on "vähän odoteltu".
  Todellakin!

  Jopa näin Myöhempien Aikojen BattleTech -käännynnäisenä pitää sanoa, että uudet 'Mech-designit vetoavat harmittavan hyvin. Asiaa ei auta, että BTechiä on tullut nautittua viimeisen vuoden aikana pelipöydän molemmilla puolilla.

  Kickstarter-kampanjassa itseäni lähinnä huolettaa Catalystin tarjoama ylimäärinen materiaali avaimenperistä Challenge Coinien kautta erikoisnoppiin, kun jokainen noista edellyttänee yhteistyötä kolmansien osapuolten kanssa. Tämä puolestaan voi vaikuttaa vastikkeiden toimitusaikatauluihin.

  Tästäkin huolimatta edeltävään A Game of Armored Combat Boxed Settiin tyytyväisenä edessä ollee ainakin Marauder-Warhammer-Atlas -kolmikon hankinta kavereineen. Sekä niiden uusien karttojen. Samoin kuin vähän sen sun tän...
 • edited July 24
  Ei saatana! Jo pelkästään tuo Marauder - Archer - Valkyrie - Stinger lance on rahoittamisen arvoinen, mutta nythän noita 3025 Inner Sphere -mechejäkin on tarjolla vaikka mitä.

  Joutuu ilmeisesti osallistumaan.
 • Itse menen minimipanoksella varsinaisen kickstarterin osalta, ja pistän addon-ostoksena sitten ne mitkä napostelee. Tämä siitäkin huolimatta, että Catalystin suoritushistorialla ensin keskitytään noppiin ja t-paitoihin, ja sitten joskus 2025-2027 nurkilla saadaan nuo figut pihalle.

  Mutta ainakin mulla on sitten 2030 mennessä warhammer, marauder, rifleman ja archer figut valikoimissa  :#
 • Vähän samanlaisella suunnitelmalla meinasin itsekin lähteä liikkeelle.
 • Aikamoinen rytinä kävi kickstarterissa, nähtävästi Battletechin aikakausi ei sittenkään ole vielä päättynyt :)


 • Hieman yllättäen Suomi nousi backer-listalla top10:n puolelle. Ensi vuonna BT/Alpha Strike-turnaus leireillä?


 • polaria said:
  Vähän samanlaisella suunnitelmalla meinasin itsekin lähteä liikkeelle.
  Sitten kun pistelette näitä addon-ostoksianne niin mainitkaa nyt asiasta, jos hyväksytte ei-backereita ”takapiruksi” samaan tilaukseen.
 • edited August 18
  taxall said:
  Hieman yllättäen Suomi nousi backer-listalla top10:n puolelle.

  Taisi jo pelkästä KURRY-osastosta tulla 3+ osallistumista tähän KS-kampanjaan.

  taxall said:
  Ensi vuonna BT/Alpha Strike-turnaus leireillä?

  Ilman muuta! :)
 • Werewolf said:
  polaria said:
  Vähän samanlaisella suunnitelmalla meinasin itsekin lähteä liikkeelle.
  Sitten kun pistelette näitä addon-ostoksianne niin mainitkaa nyt asiasta, jos hyväksytte ei-backereita ”takapiruksi” samaan tilaukseen.
  Kaikki on mahdollista niin kauan kun et halua klaanikalustoa. En voi ottaa riskiä IS kaluston saastumisesta...  >:)   :D
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!