Seuraava yhdistyksen leiri järjestetään 13. - 15.12.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja loppuu sunnuntaina klo 14.00.

Leirillä järjestetään yhdistyksen perinteinen pikkujouluateria 14.12. Pikkujoulutilaisuudesta lähetetään erillinen kutsu jäsenille.

Leirille osallistuvilta peritään leirimaksu 15 euroa, poislukien nuorisojäsenet, joilta leirimaksua ei peritä.

Lisätietoa leiristä yhdistysasiat-alueella.
Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen logokilpailu

edited September 1 in Yhdistysasiat

Yhdistyksen 30-v logokilpailu

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry järjestää suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa yhdistykselle 30-v juhlavuosilogo. 

Säännöt:

Logon käyttötarkoitus
Logo toimii yhdistyksen juhlavuoden tunnuksena. Logoa käytetään yhdistyksen viestinnässä, kotisivuilla ja mahdollisissa juhlavuoden tuotteissa (t-paidat, hupparit, mukit, jne). Logon pitää toimia pienenä ja suurena, mustavalkoisena sekä sähköisessä että painetussa muodossa. 

Osallistumisoikeus
Kilpailu on avoin kaikille. Kukin suunnittelija voi osallistua enintään kahdella (2) logosuunnitelmalla. 

Kilpailuaika
Kilpailutöitä vastaanotetaan ajalla 9.8. - 23.8.2019

Kilpailutöiden toimitus
Kilpailutyöt tulee jättää sähköisesti 23.8.2019 mennessä osoitteeseen pentagrammi@kurry.fi . Kilpailutöiden toimituksen mukana tulee ilmoittaa kilpailutyön tekijän nimi ja yhteystiedot.

Kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen
Kilpailu muodostuu karsinta- ja finaalivaiheista. Karsintavaiheessa yhdistyksen hallitus valitsee lähetetyistä ehdotuksista viisi parasta finaalivaiheeseen. Karsinta tapahtuu 24.-25.8.2019.

Finaalivaihe alkaa 26.8.2019 jolloin valitut ehdokkaat ja äänestysohjeet paljastetaan yhdistyksen keskustelupalstalla. Finaalivaiheen äänestysaika päättyy 31.8.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan yhdistyksen keskustelupalstalla 1.9.2019.

Karsintavaiheen arviointiperusteet
Karsintavaiheessa kilpailutöiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota logon selkeyteen, visuaaliseen vaikuttavuuteen ja kiinnostavuuteen, toimivuuteen sähköisissä ja painetuissa ympäristöissä sekä siihen miten logo ilmentää yhdistystä ja sen 30-vuotista taivalta.

Tekijänoikeus

Kilpailija vakuuttaa, että hänellä on oikeudet tunnuksen käyttämiseen kilpailutyönä. Kilpailija vastaa siitä, että hänen lähettämänsä materiaali ei ole loukkaavaa ja se noudattaa sisällöltään hyvää tapaa ja lakia.

Voittaneen logoehdotuksen tekijä sitoutuu siirtämään voittajatyön tekijänoikeuden yhdistykselle ilman eri korvausta. Kaikkien muiden kilpailutöiden osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Voittajatyön lunastaminen ja käyttöönotto
Yhdistys varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta. Yhdistyksellä on oikeus tehdä logoon muutoksia. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:lle.

Tuomaristo
Karsintavaiheessa tuomaristona toimii yhdistyksen hallitus (pl. mahdollisesti kisaan osallistuvat hallituksen jäsenet). Finaalivaiheessa tuomaristona toimii yhdistyksen jäsenet.
 
Kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen
Kilpailu muodostuu karsinta- ja finaalivaiheista. Karsintavaiheessa yhdistyksen hallitus valitsee lähetetyistä ehdotuksista viisi parasta finaalivaiheeseen. Karsinta tapahtuu 24.-25.8.2019.

Finaalivaihe alkaa 26.8.2019 jolloin valitut ehdokkaat ja äänestysohjeet paljastetaan yhdistyksen keskustelupalstalla. Finaalivaiheen äänestysaika päättyy 31.8.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan yhdistyksen keskustelupalstalla 1.9.2019.

Palkinnot
Voittaja palkitaan Fantasiapelit-liikkeen lahjakortilla arvoltaan 50 EUR. 


Yhteydenotot
Kilpailua koskeviin kysymyksiin vastataan osoitteessa pentagrammi@kurry.fi

Comments

 • Muistutus; vielä ehtii osallistua logokilpailuun!
 • Osallistuttu.
 • Logoehdotuksia tuli yhteensä seitsemän kappaletta, jonka johdosta yhdistyksen hallitus päätti jättää erillisen karsintavaiheen toteuttamatta, ja kaikki seitsemän ehdotusta siirtyvät suoraan 26.8. alkavaan finaalivaiheeseen, jossa yhdistyksen jäsenet äänestävät suosikkinsa.
 • edited August 25
  Logoehdotukset ja äänestysohjeet

  Äänestys tapahtuu täyttämällä Äänestyslomake (Google Forms). Huomioi että lomakkeeseen pitää täyttää nimi ja sähköpostiosoite, eli nimettömänä ei voi äänestää. Tämä siksi että äänestysoikeus on vain yhdistyksen jäsenillä. Äänestystiedoista julkaistaan kilpailun lopuksi vain logoehdotusten saamat pisteet.


 • edited August 25

  Logo 1

  "Kirja ja noppa"

 • edited August 25

  Logo 2

  "juhlakilpi"
 • edited August 25

  Logo 3

  "kurry d30"


 • edited August 25

  Logo 4 

  "random d10" • edited August 25

  Logo 5

  "K kolmella pisteellä"
 • edited August 25

  Logo 6

  "K d10" • edited August 25

  Logo 7

  "K30 d6" • Äänestyslomake on avattu, eli äänestää saa tästä hetkestä lähtien. Äänestyslomake sulkeutuu 31.8.2019 klo 23:59.
 • Finaalivaiheen äänestysaika on päättynyt. Kilpailun tulokset julkistetaan yhdistyksen keskustelupalstalla 1.9.2019 illalla.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion