Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen logokilpailu

edited September 2019 in Yhdistysasiat

Yhdistyksen 30-v logokilpailu

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry järjestää suunnittelukilpailun, jonka tehtävänä on tuottaa yhdistykselle 30-v juhlavuosilogo. 

Säännöt:

Logon käyttötarkoitus
Logo toimii yhdistyksen juhlavuoden tunnuksena. Logoa käytetään yhdistyksen viestinnässä, kotisivuilla ja mahdollisissa juhlavuoden tuotteissa (t-paidat, hupparit, mukit, jne). Logon pitää toimia pienenä ja suurena, mustavalkoisena sekä sähköisessä että painetussa muodossa. 

Osallistumisoikeus
Kilpailu on avoin kaikille. Kukin suunnittelija voi osallistua enintään kahdella (2) logosuunnitelmalla. 

Kilpailuaika
Kilpailutöitä vastaanotetaan ajalla 9.8. - 23.8.2019

Kilpailutöiden toimitus
Kilpailutyöt tulee jättää sähköisesti 23.8.2019 mennessä osoitteeseen pentagrammi@kurry.fi . Kilpailutöiden toimituksen mukana tulee ilmoittaa kilpailutyön tekijän nimi ja yhteystiedot.

Kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen
Kilpailu muodostuu karsinta- ja finaalivaiheista. Karsintavaiheessa yhdistyksen hallitus valitsee lähetetyistä ehdotuksista viisi parasta finaalivaiheeseen. Karsinta tapahtuu 24.-25.8.2019.

Finaalivaihe alkaa 26.8.2019 jolloin valitut ehdokkaat ja äänestysohjeet paljastetaan yhdistyksen keskustelupalstalla. Finaalivaiheen äänestysaika päättyy 31.8.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan yhdistyksen keskustelupalstalla 1.9.2019.

Karsintavaiheen arviointiperusteet
Karsintavaiheessa kilpailutöiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota logon selkeyteen, visuaaliseen vaikuttavuuteen ja kiinnostavuuteen, toimivuuteen sähköisissä ja painetuissa ympäristöissä sekä siihen miten logo ilmentää yhdistystä ja sen 30-vuotista taivalta.

Tekijänoikeus

Kilpailija vakuuttaa, että hänellä on oikeudet tunnuksen käyttämiseen kilpailutyönä. Kilpailija vastaa siitä, että hänen lähettämänsä materiaali ei ole loukkaavaa ja se noudattaa sisällöltään hyvää tapaa ja lakia.

Voittaneen logoehdotuksen tekijä sitoutuu siirtämään voittajatyön tekijänoikeuden yhdistykselle ilman eri korvausta. Kaikkien muiden kilpailutöiden osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Voittajatyön lunastaminen ja käyttöönotto
Yhdistys varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta. Yhdistyksellä on oikeus tehdä logoon muutoksia. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:lle.

Tuomaristo
Karsintavaiheessa tuomaristona toimii yhdistyksen hallitus (pl. mahdollisesti kisaan osallistuvat hallituksen jäsenet). Finaalivaiheessa tuomaristona toimii yhdistyksen jäsenet.
 
Kilpailun kulku ja tulosten julkistaminen
Kilpailu muodostuu karsinta- ja finaalivaiheista. Karsintavaiheessa yhdistyksen hallitus valitsee lähetetyistä ehdotuksista viisi parasta finaalivaiheeseen. Karsinta tapahtuu 24.-25.8.2019.

Finaalivaihe alkaa 26.8.2019 jolloin valitut ehdokkaat ja äänestysohjeet paljastetaan yhdistyksen keskustelupalstalla. Finaalivaiheen äänestysaika päättyy 31.8.2019. Kilpailun tulokset julkistetaan yhdistyksen keskustelupalstalla 1.9.2019.

Palkinnot
Voittaja palkitaan Fantasiapelit-liikkeen lahjakortilla arvoltaan 50 EUR. 


Yhteydenotot
Kilpailua koskeviin kysymyksiin vastataan osoitteessa pentagrammi@kurry.fi

Comments

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!