Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen logokilpailun voittaja on...

The user and all related content has been deleted.

Comments

 • Onnittelut!
 • On se kyllä hieno. Itsekin äänestin tuota.
 • Onnea! Itsekin äänestin sitä. Sen on juuri sellainen rosoinen 80-luvun lopun tai 90-luvun alun fiiliksen antava tekele, jossa oli eniten Spirit of Kurryä kaikista ehdokkaista. Moni oli sleekimpi ja hienompi, mutta voittaja oli eniten Kurryin. Onnittelut myös muille ehdokkaille, kaikki olivat oivia yritelmiä!
 • Onnea voitokkaan logon tekijälle!
 • Onnea voittajalle!
 • edited September 2019

  Rasteroinnin ja leikkauksen aika noin 3,5min per kpl, ideaalinen teho rasteroinnille varmaankin näiden kahden testikappaleen välissä.

  Hieman auttaa myös jos kuvan vektoroi ensin ja sitten tuottaa korkeamman resoluution bittikartan...

  Nyt vain oikeassa valossa näkyvässä rasterointi oli 1000mm/s (aka täysii) ja 10% laserin teho (asteikolla 8-95%, koska kiina...), toisessa jossa höyrystyvän akryylin savukaasut hieman sumensivat materiaalia parista kohtaa nopeus edelleen 1000mm/s ja teho 25%
 • depili said:

  Rasteroinnin ja leikkauksen aika noin 3,5min per kpl, ideaalinen teho rasteroinnille varmaankin näiden kahden testikappaleen välissä.

  Hieman auttaa myös jos kuvan vektoroi ensin ja sitten tuottaa korkeamman resoluution bittikartan...
  Vau, olen jo nyt vaikuttunut esimerkistä! Tuo akryyli (?) materiaalina on kyllä just sopiva. Kannatan tällaisia lasinalusia juhliin.
  Onkohan logosta saatavilla vektoriversiota? Jos ei ja on tarvis, voin vektoroida logon iltapuhteena. 
 • The user and all related content has been deleted.
 • Akryyliähän tuo, juuri mikään muu muovi ei leikkaannu ja etenkään kaiverru co2 laserilla yhtä hyvin.
 • Akryylistähän ei hirveän käyttöesinettä saa, naarmuuntuu ja jopa murtuu varsin helposti. Eli tämä olisi enemmänkin muisto/koriste-esine lopulta.

  Helpoin tapa valmistaa kestävämpiä esineitä on hankkia aihioiksi joko ruostumattomasta teräksestä tai anodisoidusta alumiinista tehtyjä neliöitä/kiekkoja ja polttaa laserilla jälki pintaan.

  Kvanttimekaniikan ihmeet takaavat ettei co2-laserilla saa metallia varsinaisesti leikattua tai kaiverrettua mutta sekä alumiinistä että ruostumattomasta teräksestä on mahdollista polttaa pinnan oksidikerros pois...
Sign In or Register to comment.