Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Yhdistyksen logokilpailun voittaja on...

edited October 2019 in Yhdistysasiat

Yhdistyksen Logokilpailun äänestystulokset


Yhdistyksen logokilpailu keräsi seitsemän ehdokasta jäsenistön äänestettäväksi. Äänioikeuttaan käytti yhteensä 20 henkilöä.

Kilpailuehdotusten saamat äänimäärät:

LogoPisteet   (x5p  x3p  x1p)
Logo 1 "Kirja ja noppa"25(243)
Logo 2 "Juhlakilpi"20(224)
Logo 3 "Kurry d30"51(744)
Logo 4 "Random d10"37(445)
Logo 5 "K kolmella pisteellä"  4(011)
Logo 6 "K d10"33(522)
Logo 7 "K30 d6"10(031)

Voittajaksi nousi Pasi-Pekka Peisan ehdotus "Kurry d30".Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille sekä äänestäneille. 

Voittajalle luovutetaan palkinnoksi 50 EUR lahjakortti Fantasiapelit-liikkeeseen.

Comments

 • Onnittelut!
 • On se kyllä hieno. Itsekin äänestin tuota.
 • Onnea! Itsekin äänestin sitä. Sen on juuri sellainen rosoinen 80-luvun lopun tai 90-luvun alun fiiliksen antava tekele, jossa oli eniten Spirit of Kurryä kaikista ehdokkaista. Moni oli sleekimpi ja hienompi, mutta voittaja oli eniten Kurryin. Onnittelut myös muille ehdokkaille, kaikki olivat oivia yritelmiä!
 • Onnea voitokkaan logon tekijälle!
 • Onnea voittajalle!
 • edited September 2019

  Rasteroinnin ja leikkauksen aika noin 3,5min per kpl, ideaalinen teho rasteroinnille varmaankin näiden kahden testikappaleen välissä.

  Hieman auttaa myös jos kuvan vektoroi ensin ja sitten tuottaa korkeamman resoluution bittikartan...

  Nyt vain oikeassa valossa näkyvässä rasterointi oli 1000mm/s (aka täysii) ja 10% laserin teho (asteikolla 8-95%, koska kiina...), toisessa jossa höyrystyvän akryylin savukaasut hieman sumensivat materiaalia parista kohtaa nopeus edelleen 1000mm/s ja teho 25%
 • depili said:

  Rasteroinnin ja leikkauksen aika noin 3,5min per kpl, ideaalinen teho rasteroinnille varmaankin näiden kahden testikappaleen välissä.

  Hieman auttaa myös jos kuvan vektoroi ensin ja sitten tuottaa korkeamman resoluution bittikartan...
  Vau, olen jo nyt vaikuttunut esimerkistä! Tuo akryyli (?) materiaalina on kyllä just sopiva. Kannatan tällaisia lasinalusia juhliin.
  Onkohan logosta saatavilla vektoriversiota? Jos ei ja on tarvis, voin vektoroida logon iltapuhteena. 
 • Tanja said:
  Onkohan logosta saatavilla vektoriversiota? Jos ei ja on tarvis, voin vektoroida logon iltapuhteena. 
  On olemassa, muutamana eri versiona (jouduin siistimään hieman kun tuo logo ei oikein kestä pienennystä)
 • Akryyliähän tuo, juuri mikään muu muovi ei leikkaannu ja etenkään kaiverru co2 laserilla yhtä hyvin.
 • Akryylistähän ei hirveän käyttöesinettä saa, naarmuuntuu ja jopa murtuu varsin helposti. Eli tämä olisi enemmänkin muisto/koriste-esine lopulta.

  Helpoin tapa valmistaa kestävämpiä esineitä on hankkia aihioiksi joko ruostumattomasta teräksestä tai anodisoidusta alumiinista tehtyjä neliöitä/kiekkoja ja polttaa laserilla jälki pintaan.

  Kvanttimekaniikan ihmeet takaavat ettei co2-laserilla saa metallia varsinaisesti leikattua tai kaiverrettua mutta sekä alumiinistä että ruostumattomasta teräksestä on mahdollista polttaa pinnan oksidikerros pois...
Sign In or Register to comment.