Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Support you local KURRY - Yhdistyksen paitahanke

Teetämme yhdistyksen logolla varustettuja t-paitoja ja huppareita syksyn aikana. Suunnitelmana on käyttää sekä yhdistyksen varsinaista logoa että juhlavuosilogoa tuotteissa.

Ensimmäinen t-paitaluonnos:
Paitahankkeen keskustelu tähän ketjuun kiitos.

Comments

  • Tavoitemyyntihinta t-paidoille on 20 eur ja huppareilla 40 eur. 

    Huppareista otetaan ajatuksia vastaan - vetoketjulla vai ilman? Hupparin selkäpainatus jää hupun alle piiloon, joten 30-v juhlalogo tarvitsee toisen paikan, esim. hihan.
  • Logo kummassakin hihassa voisi olla hyvä. Itse suosin hupparit ilman vetoketjua.
  • Vetoketjulla ja jätetään turha huppu pois niin mene logokaan piiloon, osalla paitapainoista moinen tuote on nimellä cardican
  • Vetoketjullinen taasen on oma suosikki, muuten ei tule käytettyä. Huputon malli vois olla ok.
  • Hupulla ja vetoketjulla. Tällä kertaa vetoketju oikein päin, kiitos.
Sign In or Register to comment.