Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Kutsu yhdistyksen joulujuhlaan 14.12.2019

edited December 2019 in Yhdistysasiat
Hyvä yhdistyksen jäsen!

Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n pikkujouluja vietetään lauantaina 14.12.2019 Kesärinteen leirikeskuksessa kello 18:00 alkaen perinteisen jouluaterian muodossa. 

Sitova ilmoittautuminen aterialle on tehtävä viimeistään tiistaina 10.12.2019 sähköpostitse osoitteeseen tatu.salonen@iki.fi . Ilmoitathan mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaisuus on tarkoitettu vain yhdistyksen nykyisille jäsenille, ja se on juhlavuoden kunniaksi maksuton. Leirimaksua ei peritä niiltä, jotka osallistuvat jouluateriaan mutta eivät osallistu muuhun toimintaan leirillä. 

Jouluisin terveisin
Hallitus
Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!