Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Tiedote: Pääsiäisleiri on peruttu

edited May 2020 in Hallitus tiedottaa
Hyvät yhdistyksen jäsenet

Suomen hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. 

Näistä linjauksista Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry:n toimintaan vaikuttaa eniten rajoitus julkisista kokoontumisista (enintään kymmenen henkilöä) ja suositus välttää tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla.

Tämän tilanteen vallitessa joudumme perumaan yhdistyksen Pääsiäisleirin (suunniteltu ajankohta leirille oli 9.4. - 13.4.2020). Seuraamme tilannetta ja toivomme, että tilanne on palautunut normaaliksi toukokuun leiriin mennessä.Keski-Uudenmaan Roolipelaajat KURRY ry
hallitus

Comments


  • Nurgle does not approve this message!

  • Jaksamista kaikille kriittisissä tehtävissä työskenteleville jäsenille
  • Joku hiplasi Kiinassa lepakkoa (tai muurahaiskäpyä, kuka näistä tietää) ja Kurry saa leirikieltoa. Business as usual.
  • None shall pass!
  • Tuolla muissa ketjuissa kun puhutaan virtuaalipelimahdollisuuksista, niin varmaan voisi jotain leiripelejä potkia virtuaalisesti käyntiin leirin aikaan.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!