Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Roolipelipäivä Keravan kirjastolla pe 13.11

Etsitään vapaaehtoisia seuraavanlaiseen tempaukseen:

Hei!

olemme järjestämässä osana peliviikkoa (https://peliviikko.fi/) Roolipelipäivän Keravan kirjastolla pe 13.11.2020. Kiinnostaisiko yhdistystänne osallistua tapahtumaan? Esim. esittelypöytää pitämällä tai pienimuotoinen puheohjelma lavalla jossa kertoisitte hieman toiminnastanne tarkemmin. Pelinjohtajia toki myös kaivataan, mutta huomasin, että teillä on leiri suunniteltu samalle viikonlopulle.  Kirjasto tarjoaa kahvia, teetä ja pientä purtavaa vastineeksi työpanoksestanne mikäli pystytte osallistumaan.

 

Ystävällisin terveisin 

Lorena Echkart 

Nuorisokirjastovirkailija

Keravan kaupunginkirjasto

Comments

  • Voisin alustavasti ilmoittautua. Koronatilanne jne. voi vaikuttaa siihen pääsenkö paikalle.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion