Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

PERUTTU! 11.12. - 13.12.2020 Kesärinne

edited December 2020 in Yhdistysasiat
The user and all related content has been deleted.

Comments

  • Ehdotan, että hallitus tutkii mahdollisuutta estää pahamaineisen Sian voittaminen siten, että Joku hallituksen jäsenistä uhrautuu, ostaa normaalin määrän Sikaa ja syö tämän kaiken pois.
  • The user and all related content has been deleted.
  • Erillissikasota 2020: Jokainen hankkii ja syö omat sikansa samalla, kun pelaa etäpelejä. Päivityksiä sikasodan voitoista ja epäonnistumisista voidaan lähettää myös Kurryn Whatsappiin. 
  • Virtuaalinen pikkujouluhan on nyt se moderni tyyli. Olisiko nyt mahdollisuus järjestää Kurryn Team pikkujoulut?
  • Kurry Discordissa siansyömispeijaiset?
  • The user and all related content has been deleted.
  • The user and all related content has been deleted.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!