Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

ETÄLEIRI 12.02. - 14.02.2021

edited February 15 in Yhdistysasiat
Yhdistyksen pelileiri järjestetään 12.02. - 14.02.2021 etäyhteyksillä. Leiri alkaa perjantaina ensimmäiset etäpelin alkaessa ja päättyy lauantaina tai sunnuntaina viimeisen etäpelin päätyttyä. 

Pelinjohtajat ilmoittavat tarjolla olevista peleistä ja käytettävistä etävälineistä tässä ketjussa.

Yhdistyksen hallitus on päättänyt noudattaa terveysviranomaisten suosituksia yksityistilaisuuksien järjestämiseen liittyen, eli leirikeskuksessä järjestettävä helmikuun 2021 leiri on peruttu. Tulevien leirien osalta koronatilannetta seurataan ja tilanteesta tiedotetaan erikseen.

Comments

  • Jos riittävä määrä pelaajia saadaan kasaan, niin Expanse: Crino Gate on tarjolla lauantaiksi tavanomaisin järjestelyin.
  • Pyrin saamaan seuraavan palan Planescapeakin pelivalmiiksi, tarttee vaan ehtiä piirtämään muutama kartta vielä
  • Ei ole päivissä riittäneet tunnit tai päivien lusikat niin valitettavasti ei planescapea ensi viikonloppuna.
  • edited February 11
    Expanse jatkuu lauantaina klo 16:00 alkaen. Samat järjestelyt kuin aikaisemminkin. Varatkaa keskikämppä!
  • Pääsi sitten tälläkin leirillä pelaamaan. Which was nice...

    Kuvahaun tulos aliens hadleys hope
  • Expansessa pudotettiin aluksia kenttään enemmän tai vähemmän kontrolloidusti, juhlittiin, tapeltiin ja pelättiin nälkää. Kiitoksia pelaajille!
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!