Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Etäleiri 12.03. - 14.03.2021

edited March 24 in Yhdistysasiat
Yhdistyksen pelileiri järjestetään 12.03. - 14.03.2021 etäyhteyksillä. Leiri alkaa perjantaina ensimmäiset etäpelin alkaessa ja päättyy lauantaina tai sunnuntaina viimeisen etäpelin päätyttyä. 

Pelinjohtajat ilmoittavat tarjolla olevista peleistä ja käytettävistä etävälineistä tässä ketjussa.

Yhdistyksen hallitus on päättänyt noudattaa terveysviranomaisten suosituksia yksityistilaisuuksien järjestämiseen liittyen, eli leirikeskuksessä järjestettävä maaliskuun 2021 leiri on peruttu. Tulevien leirien osalta koronatilannetta seurataan ja tilanteesta tiedotetaan erikseen.

Comments

  • Ei liity leiriin, mutta en jaksa keksiä uutta aihetta tai necrota jotain vanhaa. Kysyn kuitenkin: miten tämän vuoden jäsenkokous ja -maksut?

    Etäleirit on toki halpoja, mutta jos Nämä Vaikeat Ajat™ joskus päättyvät niin varmaan taas tarvitaan pitoa kassaan.
  • Kokous pidetään jonkinsortin etäkokouksena huhtikuun loppuun mennessä. Väline ja ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

    Taloudellisesti ei ole murhetta, yhdistyksellä on sen verran varoja että kiinteät kulut eivät laivaa kaada. Ja niin kauan kun fyysisiä leirejä ei ole, ei ole myöskään suuria kulueriä.
  • Jos pelaajia saadaan riittävä lukumäärä kokoon, niin Expanse: Crino Gate on tarjolla lauantaiksi. Tavanomaiset järjestelyt (Discord + Rolld20).
  • Planescape jatkuu sunnuntaina 14-19, vuorossa on Aikaa Vanhemman Maeldurin vapauttaminen devileiden liikkuvasta (180 x 210 x 45 metriä) linnasta.
  • Tiedoksi, työhommista johtuen on vielä epäselvää ehdinkö etäleiriytymään perjantaina ja jos kyllä, niin mihin aikaan.
  • Perjantain osalta olen kotona vasta joskus lähempänä kahdeksaa. Tästä syystä säästän omat pelauttamiseni lauantaille. Saadaanko Expansen porukka kasaan lauantaina esim. 14:00 alkaen?.
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!