Olemme päivittäneet yhdistyksen verkkopalvelun tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia.

Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme yhdistyksen verkkopalvelun käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta.

Seloste on luettavissa täällä

Olemme myös päivittäneet yhdistyksen verkkosivujen käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö edellyttää, että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttöehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja yhdistyksen välillä.

Tutustu huolellisesti näihin käyttöehtoihin. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi käyttöehdot sekä antaneesi suostumuksesi käyttöehdoissa kuvattuun henkilötietojen käsittelyyn.

Käyttöehdot ovat luettavissa täällä

Etäpääsiäisleiri 01.04. - 05.04.2021

edited April 2021 in Yhdistysasiat
The user and all related content has been deleted.

Comments

 • Expanse: Crino Gate on tarjolla jos porukkaa saadaan kasaan. Olen muutenkin valmis pelaamaan useampana päivänä jos vain pelejä löytyy.
 • Hameväki lähtee mökille, joten pelit kyllä maistuisi, pe ja la ihan vapaata.
 • Mulle sopii lauantaina ja sunnuntaina pelit. Perjantain vielä lievällä varauksella.
 • Sunnuntaina pelaillaan Alienia, peliporukka jo kasassa.
 • Onko tänään perjantaina tai huomenna lauantaina jotain sellaista settiä johon pääsee mukaan?
 • pppppp
  edited April 2021
  No niin.

  Lauantaina päästiin tappelemaan Warhammer FRP:ssä mutanttien ja petomiesten kanssa synkeissä metsissä Morrin kuun loistaessa. Ruuti tuoksui, karttua tuli naamaan, luut rutisi, puolet ryhmästä oli keikan lopussa sairaana tai myrkyttyneenä eikä korruptioltakaan voinut välttyä. Kunnon old school Old World WHFRP meininkiä vaikka olikin nuo uudet Cubicle 7 säännöt käytössä. Me likes.

  Sunnuntaina taas ryhmä joutui D&D:ssä collateral damageksi kun kolme velhoa teki häivehävittäjä hyökkäyksen fly ja greater invisibility päällään ja kylvivät varjoista seuraamaamme vankienhoitolaitoksen johtajaa meteor swarmilla ja perään power word killillä ja kahdella disintegratella. Onneksi kerkesimme true seeingillä saada tuntomerkit hyökkääjistä.

  Meikän osalta leiri oli tässä, toivottavasti joku jaksaa vielä maanantainakin pelata.
 • Sigilissä tosiaan kovaa vauhtia aseistetaan kansanmilitioita ja jaetaan hihamerkkejä samalla kun kasvava tuomionpäivänkultti julistaa tulevaa multiversumin loppua
Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!